Kuva: YouTube / Searchlight Pictures

Emma Stone näyttelee naista, joka herätetään henkiin - erikoinen scifi-elokuva julkaistaan syksyllä

27.07.2023 09:15 - Lauri Kujanpää

Stonen lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa William Dafoe sekä Mark Ruffalo.

Elokuvantekijä Yorgos Lanthimos ja tuottaja Emma Stone tuovat valkokankaalle mielikuvituksellisen tarinan Bella Baxterin uskomattomasta evoluutiosta.

Fantasiakomediassa Bella on nuori nainen, jonka nerokas mutta omintakeinen tiedemies tri Godwin Baxter herättää henkiin. Aluksi Bella on innokas opettelemaan elämää Baxterin siipien suojassa.

Elämänjanossaan hän kuitenkin karkaa sliipatun ja paheellisen lakimiehen Duncan Wedderburnin mukana myrskyisälle matkalle halki mantereiden. Sen myötä aikansa ennakkoluulot karistaneesta Bellasta kasvaa vankkumaton vapauden ja tasa-arvon puolustaja.

Emma Stone näyttelee henkiin herätettyä naista, William Dafoe tiedemies Baxteria ja Mark Ruffalo lakimies Wedderburnia. Poor Things perustuu Alasdair Grayn kirjoittamaan samannimiseen kirjaan. Tarinassa on samankaltaisuuksia kuuluisan Frankenstein-tarinan kanssa.

Elokuva saa maailmanensi-iltansa 80. kertaa järjestettävillä Venetsian kansainvälisillä elokuvajuhlilla elo-syyskuun vaihteessa. Teattereihin elokuva tulee näillä näkymin joulukuussa. 

Näet trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Andrew Garfield valehteli jopa ex-puolisolleen Emma Stonelle Spider-Man-roolista: "En tiedä, mistä puhut"

Lue myös: Disneyn hittielokuva saa jatkoa - Emma Stone palaa kehuttuun rooliinsa

Kilpailut

Uusimmat