Kuva: AOP

Tina Turner eli vaihderikkaan elämän - keitä olivat hänen lapsensa?

26.05.2023 16:15 - Elsa Silvan

Tina Turner koki pitkän elämänsä aikana paljon vastoinkäymisiä ja menetyksiä.

Rockin kuningatar Tina Turner jätti jälkeensä uskomattomia tarinoita ja kosketti monia. Hän menehtyi pitkän sairastelun jälkeen kotonaan Sveitsissä 24. toukokuuta 83-vuotiaana. Hänen oikea nimensä oli Anna Mae Bullock

Tina Turnerilla oli yhteensä neljä lasta, joista kaksi oli adoptoitu hänen edelliseltä mieheltään Ike Turnerilta. Turner aloitti uransa Ike Turnerin bändissä 1950-luvulla. Tina kärsi suhteessaan Iken kanssa rajusta perheväkivallasta. Ike Turner menehtyi vuonna 2007.

Turner sai ensimmäisen lapsensa Craig Raymondin 18-vuotiaana Raymond Hillin kanssa, joka soitti saksofonia Ike Turnerin bändissä. Craig vältti julkisuutta ja toimi asunnonvälittäjänä. Craig teki itsemurhan heinäkuussa 2018 kotonaan 59-vuotiaana. Turner kertoi sen olleen surullisin hetki äitinä. Turner epäili Craigin olleen todella yksinäinen. 

Tina Turnerin nuorin lapsi Ronnie Renelle Turner syntyi vuonna 1960. Hän sai Ronnien Ike Turnerin kanssa ja hänestä tuli myös muusikko. Ronnie kuoli puoli vuotta sitten tammikuussa 2022 suolistosyöpään 62-vuotiaana. Turner kirjoitti, että hän jätti maailman liian aikaisin. 

Tina Turner adoptoi Ike Turnerin edellisestä liitosta kaksi lasta. Ike Turner Jr. syntyi 1958 ja hänestä tuli menestynyt muusikko. Hän voitti Grammyn vuonna 2006 tuottamastaan isänsä albumista Risin With The Blues. Ike Junior ei ollut tekemisissä Tinan kanssa vuosikymmeniin, mutta hänelle Tina oli ainoa oikea äiti, sillä hän kasvatti Juniorin kaksivuotiaasta saakka. 

Michael Turner oli toinen adoptoitu lapsi, joka ei ollut ollenkaan julkisuudessa. Michael oli Iken nuorin poika, joka syntyi 1959. 

Ihmiset ovat vieneet kukkia ja osanottoja Tina Turnerin kotitalon eteen Sveitsissä. (kuva: AOP)

Tina Turnerin omaisuuden arvioidaan olevan satojen miljoonien arvoinen. Tina Turnerin viimeisin mies oli Erwin Bach, jonka kanssa hän asui Sveitsissä. 

Katso HBO:n TINA dokumentin traileri alta tai tästä.

Lue myös: Tina Turner on kuollut 83-vuotiaana

Lue myös: Tina Turner suree poikansa kuolemaa - "Jätit maailman liian aikaisin"

Lähde: HollywoodLife

Kilpailut

Uusimmat