Kuva: Elsa Silván

Veronica Verho on suuri Love Island -fani ja ohjelman juontaminen on unelmien täyttymys - 'Jos olisin sinkku, voisin osallistua itsekin'

24.05.2023 15:15 - Elsa Silvan

Verho kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että viime kauden kuvausten loputtua hän olisi voinut jatkaa vaikka saman tien uuden kauden kuvauksia, koska nautti ohjelman tekemisestä niin paljon.

Voit myös kuunnella koko haastattelun alta tai tästä. 

Love Island Suomi alkaa 5. kesäkuuta ja kyseessä on neljäs tuotantokausi. Ohjelman juontaa jälleen Veronica Verho

Verho kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että viime kauden kuvausten loputtua hän olisi voinut jatkaa vaikka saman tien uuden kauden kuvauksia, koska nautti ohjelman tekemisestä niin paljon.

- Elän ja hengitän Love Islandia. Kaudella on uusi villa, joka on meren rannalla, paljastaa Verho. 

Yksi tulevista sinkuista kertoi, että haluaa löytää vaimon.

- Ihmiset haluavat aidosti löytää rakkautta, kertoo Verho.

Sinkut ovat 20–30-vuotiaita. Verho lupailee, että sinkkujen esittelyt nähtyään hän uskoo, että kaudella tulee tapahtumaan paljon. 

- Rakastan sitä, kuinka Suomen Love Islandissa ollaan niin suoria ja avoimia. Ison-Britannian ja Suomen Love Islandit eroavat paljon toisistaan esimerkiksi erilaisen kulttuurin vuoksi. 

- Viime kaudella kaksi naista olivat kiinnostuneet samasta miehestä, mutta he keskustelivat asiat halki heti. Tällaista harvoin näkee esimerkiksi siviilielämässä, Verho muistelee.

Verho kertoo, että hänen koiransa ja puolisonsa tulevat kuvausten ajaksi viettämään kesää samaan paikkaan. Verho ei usko, että hänelle tulee koti-ikävä, koska hän rakastaa olla reissussa.

- Tämä on sellainen ohjelma, jota ei oikein pysty käsikirjoittamaan. Juonnot ja tapahtumat, kuten pelit ja tiputukset kirjoitetaan, mutta muuten ei.

- Sinkut ovat ne, jotka käsikirjoittavat ohjelman. Pareja ei missään nimessä käsikirjoiteta yhteen, vaan kaikki tapahtuu aidosti, jos on tapahtuakseen, kertoo Verho.

Verho kertoo, että Love Island on ainoa ohjelma, johon hän itse voisi osallistua, jos olisi sinkku. Hänen mielestään Love Islandissa parasta on aitous ja se, että ihmiset ovat löytäneet elinikäisiä ystäviä. Verho ei koe, että sinkut valitaan pelkän ulkonäön perusteella, vaan sinne valitaan avoimia ja sporttisia ihmisiä, jotka ovat samantyylisiä ja sosiaalisia persoonia.

Verho kertoo, että ei tiedä tulevaisuuden suunnitelmistaan tai siitä, aikooko esimerkiksi palata radioon.

- Kun minulle soitettiin, että tuletko Love Islandin juontajaksi ja onko ohjelma tuttu, vastasin että joo iso fani täällä ja todellakin tulen, kertoo Verho innoissaan. 

Ohjelmaa voi seurata MTV Katsomossa ja MTV-kanavalla 5. kesäkuuta alkaen.

Haastattelussa Veronica Verho kertoo kokemuksestaan Love Island Suomen -juontajana ja paljastaa, mitä uudistuksia tulevalla kaudella on luvassa. Kuuntele haastattelu artikkelin alusta tai Podplaysta. 

Voice.fi, Podplay ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Veronica Verho juontaa Love Island Suomi -ohjelman - nyt myös katsojat voivat vaikuttaa sinkkujen elämään

Lue myös: Veronica Verho juontaa aivan uutta ohjelmaa: "Olen erityisen innostunut"

Kilpailut

Uusimmat