Kuva: Mikko Räsänen

Me Naiset: Sami Hedberg huolestui terveydestään - hakeutui lopulta tutkimuksiin

11.05.2023 20:15 - Lauri Kujanpää

- Se oli herätys, jota kipeästi tarvitsin. Tajusin, että minun on pakko alkaa pitämään huolta itsestäni, Hedberg kertoo Me Naisille.

Koomikko Sami Hedberg kertoo Me Naiset -julkaisun haastattelussa, että haastavat koronavuodet olivat pistäneet miehen terveyden lujille. Esimerkiksi vatsa alkoi oireilemaan ja Hedberg hakeutui tutkimuksiin.

Mitään vakavaa ei löytynyt, mutta aineenvaihdunta oli jumissa. Lääkärin mukaan syynä olivat pitkään jatkunut stressi ja epäterveelliset elämäntavat. 

- Se oli herätys, jota kipeästi tarvitsin. Tajusin, että minun on pakko alkaa pitämään huolta itsestäni.

Ensin Hedberg suuntasi pitkälle lomalle kumppaninsa Saija Tuupasen kanssa ja meni kuntosalille. Lopulta lomalta palasi seitsemän kiloa kevyempi ja onnellisempi mies. 

- Olen päättänyt, että haluan panostaa hyvinvointiini.

Hedberg ja Tuupanen ovat pitäneet yhtä nyt kolmen vuoden ajan, mutta heidän tarinansa ulottuu aina vuoteen 2005 asti. Kaksikon oli tarkoitus mennä Tuupasen ystävän järjestämille sokkotreffeille jo yli 15 vuotta aiemmin, mutta viime hetkillä kohtalo niin sanotusti puuttui peliin.

- Päätin, että ei, en lähde minnekään ja keskityn vain omaan elämääni. En tiedä, mitä siinä tapahtui, mutta siinä oli varmaan jokin johdatus, että meidän ei silloin vielä pitänyt tavata, Tuupanen muisteli joulukuussa 2021 Voice.fi:n haastattelussa. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen jännittävät edelleenkin esiintymisiä - "Onko sitä tarpeeksi hyvä?"

Lue myös: Sami Hedberg ja Saija Tuupanen kertovat uskomattoman rakkaustarinansa - tapaaminen oli vähällä jo 2005

Lue myös: Sami Hedbergin ja Saija Tuupasen yhteisbiisiä hehkutetaan somessa - "Todella kaunis kappale"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat