Kuva: AOP

Kate Middleton paljasti prinssi Louisin hellyttävän lempinimen

09.05.2023 20:15 - Rebekka Silvennoinen

Pikkuprinssi Louisin veikeä käytös on hurmannut ihmiset.

Nuori prinssi Louis, 5, varasti huomion kuningas Charlesin kruunajaisissa lauantaina. Pikkuprinssi ei malttanut pysyä paikoillaan seremoniassa ja sulatti mutkattomalla käytöksellään ihmisten sydämet. Louis haukotteli eikä malttanut olla kuiskuttelematta Charlotte-siskolleen. Louis vietiin seremoniasta myös hetkeksi lepäämään, jonka jälkeen prinssi saattoi liittyä jälleen juhlaan.

Pikkuprinssi ihastutti käytöksellään jälleen, kun kuninkaallinen perhe osallistui vapaaehtoistyönä partiolaisten toimintaan. Kuninkaallinen perhe paistoi vaahtokarkkeja nuotiolla ja harjoitteli jousiammuntaa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Erään tapahtumaan osallistuneen videolla Kate Middleton ohjeistaa poikaansa heittämään tikun, jossa vaahtokarkkeja paistettiin, nuotioon. Samalla hän kutsuu Louisia ”Lou Bug” -nimellä. Tämän jälkeen pikkuprinssille ojennetaan vaahtokarkkiherkku ja Middleton kehottaa pikkuprinssiä kiittämään välipalasta. Louisin eleistä ja ilmeistä päätellen, herkku oli oikein mieleinen.

Lue myös: Kate Middletonin asu kruunajaiskonsertissa ei jäänyt keneltäkään huomaamatta - loisti silmäänpistävässä jakkupuvussa

Lue myös: Kuningas Charles III:n virallinen kruunajaismuotokuva julki

Lue myös: Näyttäviä hattuja ja leinikinkeltaista - tältä näyttivät kruunajaisten arvovieraiden juhlatyylit

Kilpailut

Uusimmat