Kuva: Shutterstock/All Over Press

The Last of Us rohmusi palkintoja - tunnettu gaala järjestettiin erikoisella tavalla

08.05.2023 17:15 - Elsa Silvan

The Last of Us keräsi eniten palkintoja MTV Movie & TV Awardseissa.

MTV:n järjestämä elokuva- ja televisiopalkintogaala pidettiin sunnuntaina 7. toukokuuta etukäteen nauhoitettuna käsikirjoittajien lakon takia. Käsikirjoittajat ovat huolissaan tekoälyn voimasta ja siitä, kuinka nykyään se voi luoda esimerkiksi kappaleita ja kirjoituksia ilman ihmistyötä.  

MTV Movie Awards on MTV:n järjestämä gaala, jossa parodioidaan elokuvakohtauksia juontajien ja musiikkiesitysten avulla. Gaalan kehitteli Joel Gallen ja ensimmäinen palkinto jaettiin vuonna 1992. Gaalassa on aikaisempina vuosina jaettu myös fiktiivisille hahmoille palkintoja, kuten esimerkiksi Godzillalle ja Chewbaccalle.

Vuosittaisen tapahtuman juontajana piti olla Drew Barrymore, mutta hän ilmoitti torstaina jäävänsä pois tukeakseen kirjoittajien lakkoa. Osa hänen juontopätkistänsä oli kuvattu etukäteen, mutta niitä ei näytetty lähetyksessä. Barrymore vannoo juontavansa palkintogaalan ensi vuonna.

MTW Awardsien vastaava tuottaja Bruce Gillmer kertoi, että palkintoseremonia nauhoitettiin etukäteen ja näytetään sunnuntaina. Ohjelma koostui aikaisempien vuosien MTV Movie & TV Awards -pätkistä, sekä etukäteen nauhoiteuista voittajien puheista.

Eniten palkintoja haali supersuosittu The Last of Us -sarja, sekä päähenkilö Pedro Pascal.

Parhaan duoesityksen voittivat Pedro Pascal ja Bella Ramsey. Näet kuvan heistä alta tai tästä

Kardashianit voitti parhaan realityn palkinnon, sekä Selena Gomezin dokumentti My Mind and Me voitti parhaan musiikkidokumentin. Parhaan elokuvan palkinnon voitti Scream VI. Tom Cruise voitti kultaisen popcornpalkinnon parhaasta suorituksesta elokuvassa To Gun: Maverick.

Gaalan odotetuimman kategorian Paras suudelma -palkinnon sai Outer Banks -ohjelman Madison Bailey ja Rudy Pankow

Alta tai tästä näet aiempien vuosien Parhaan suudelman -kategorian voittajia legendaarisista elokuvista ja sarjoista. 

Lue myös: Hollywood-käsikirjoittajat menevät lakkoon - useat sarjat voivat jäädä tauolle

Lue myös: Hyviä uutisia The Last of Us -faneille: Sarja saa toisen tuotantokauden

Lähde: CNN, CNN

Kilpailut

Uusimmat