Kuva: MTV

Pitääkö olla huolissaan? -suosikkiohjelma loppuu

27.04.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

MTV:n paneeliohjelmasta esitetään vielä neljä viimeistä jaksoa.

MTV tiedottaa, että Pitääkö olla huolissaan? -sarja loppuu. Ohjelma päättyy panelistien yhteisesti tekemällä päätöksellä. Viimeiset neljä jaksoa nähdään MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin 7. toukokuuta alkaen.

Ohjelman tähdet Jenni Pääskysaari, Pirjo Heikkilä, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen ovat tehneet yhdessä päätöksen lopettamisesta. Ohjelma alkoi vuonna 2016, ja sitä on tehty yhteensä 12 kauden verran. Aiemmin mukana oli panelistina Kari Hotakainen, joka jätti sarjan edellisen kauden päätteeksi.

Huolipaneelin viimeisten jaksojen vieraat ovat juontaja, toimittaja Peltsi Peltola, näyttelijä Santtu Karvonen, monimuotoisuuden asiantuntija Sara Salmani ja stand up -koomikko Matti Patronen.

Paneelin vetäjä Jenni Pääskysaari haluaa kiittää ensisijaisesti niitä suomalaisia, jotka ovat lähettäneet huolensa panelistien puitavaksi vuosien saatossa.

- Sydämellinen kiitos kaikille niille, jotka ovat millään tavalla vuosien varrella sotkeutuneet tämän ohjelman tekemiseen, erityisesti ihanille katsojille. Kaikkein suurin kiitos kuuluu luonnollisesti kansalaisille, jotka jakoivat huolensa meidän kanssamme. Ilman niitä tätä ohjelmaa ei olisi koskaan ollutkaan. Entä, pitääkö olla huolissaan? Vaikuttaa uhkaavasti siltä, että maailmasta ja elämästä eivät huolet lopu. Mutta ehkä lopulta on kyse siitä, että huolien välissä uskaltaisi vähän hengähtää, nauraa ja nauttia elämästä, Pääskysaari sanoo tiedotteessa.

Kanava- ja ohjelmistopäällikkö Hanna Kortti MTV:ltä sanoo, että ohjelma on iskenyt hyvin suomalaiseen perushuolestuneeseen mielenmaisemaan. Hän myös lupailee, että ohjelman tekijät ovat jo kehittämässä jotakin uutta.

- Iso kiitos siis kaikille tekijöille, ohjelmassa vierailijoille ja katsojille! On kuitenkin ymmärrettävää, etteivät tekijät jaksa alituiseen olla huolissaan, joten heidän ratkaisunsa ohjelman päättämiseen huipulla on luonnollinen. Idearikkaat esiintyjät ovat jo työstämässä uutta, joten ohjelman tähtiä nähdään MTV:llä jatkossakin. Siitä kerromme ylpeänä myöhemmin lisää, Kortti sanoo.

Paneeliohjelmassa käsitellään katsojien lähettämiä huolia humoristiseen sävyyn panelistien kesken. Yhteensä huolia on käsitelty sarjan elinkaaren aikana noin 1200 kappaletta.

Lue myös: Jenni Pääskysaari paljastaa hauskan tilanteen, kun häneltä kysyttiin "pitääkö olla huolissaan"

Lue myös: Pääsykoeraati sanoi Pirjo Heikkilälle jotain, mitä kukaan ei haluaisi kuulla - saavutti unelmansa silti

Kilpailut

Uusimmat