Kuva: AOP

Emily in Paris -sarjan tähti Lily Collins on Suomessa - jakoi kuvia Helsingistä miljoonille seuraajilleen

24.04.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Lily Collinsin vierailu liittyy todennäköisesti hänen tulevaan elokuvaprojektiinsa.

Emily in Paris -hittisarjasta tunnettu näyttelijä Lily Collins, 34, on ollut vierailulla Helsingissä. Tämä käy ilmi naisen uusimmasta Instagram-päivityksestä. Collins on jakanut kuvia aurinkoisesta Helsingistä 28,7 miljoonalle seuraajalleen.

”Postikortteja Helsingistä”, Collins kirjoittaa kuvatekstissä.

Hän on jakanut kuvia muun muassa Helsingin kaduilta, ja yhdessä kuvista nähdään myös hänen aviomiehensä Charlie McDowell, 39. Kuvia on otettu myös esimerkiksi Kasarmitorilta ja Amos Rexin takana olevalta aukiolta.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Collinsin ja McDowellin Helsingin-vierailu liittyy todennäköisesti avioparin tulevaan elokuvaprojektiin. McDowell ohjaa Tove Janssonin romaaniin perustuvan Kesäkirja-elokuvan, jota kuvataan ensi kesänä Suomessa. Collins puolestaan toimii elokuvassa vastaavana tuottajana. Elokuvaa tähdittävät Hollywood-legenda Glenn Close ja norjalainen Anders Danielsen Lie.

Ohjaaja on kommentoinut pestiään tiedotteessa.

- Tove Janssonin Kesäkirja on lempikirjojani. On suuri kunnia tuoda se valkokankaille ja päästä kuvaamaan kauniissa Suomessa, McDowell sanoo.

Lily Collins tunnetaan parhaiten Netflixin hittisarja Emily in Parisin päänäyttelijänä. Sarjasta on tähän mennessä esitetty kolme kautta.

Lue myös: Emily in Paris -tähti on yhtä tyylikäs kuin roolihahmonsa - 6 eleganttia asua

Lue myös: Emily In Paris -tähti Lily Collins hurmaavassa asussa sarjan ensi-illassa - kuvat

Kilpailut

Uusimmat