Kuva: AOP

Jeremy Renner käveli ensimmäistä kertaa punaisella matolla onnettomuutensa jälkeen - toimittajalle esitettiin kielto

12.04.2023 16:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä saapui Disney+-sarjansa ensi-iltaan kävelykeppiin tukeutuen.

Marvel-tähti Jeremy Renner, 52, nähtiin tiistaina ensimmäistä kertaa punaisella matolla uudenvuodenpäivänä tapahtuneen vakavan onnettomuuden jälkeen. Renner jäi lumiauran alle ja mursi onnettomuudessa yli 30 luuta.

Renner käveli punaisella matolla Disney+:n Rennervations-ohjelman ensi-illassa. Mies on päätähti sarjassa, jossa autetaan yhteisöjä maailmanlaajuisesti rakentamalla uudistettuja ajoneuvoja kyseisten yhteisöjen tarpeisiin.

(kuva: AOP)

Renner esiintyi punaisella matolla kävelykeppiin tukeutuen ja antoi haastatteluja toimittajille. Deadline kirjoittaa, että toimittajia oli käsketty välttämään kysymyksiä Rennerin terveydentilasta.

- Tämän ohjelman parissa työskentely ei tuntunut työltä, vaan se oli aina todella hauskaa ja hyvän syyn puolesta, Renner kommentoi Deadlinelle punaisella matolla.

Renner on aiemmin antanut haastatteluja onnettomuuteen liittyen. Hän oli vieraana Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa ja sanoi olevansa onnekas, että onnistui toipumaan onnettomuudesta niin hyvin.

- En tiennyt, kuolenko vai enkö. Olin kuitenkin onnekas ja on mahtavaa olla takaisin, Renner sanoi.

Renner oli auraamassa lunta uudenvuodenpäivänä 6000 kiloa painavalla lumiauralla. Hän pelasti sisarenpoikansa Alexin jäämästä auran alle ja samalla riskeerasi oman henkensä. Näyttelijä kiidätettiin helikopterilla sairaalaan ja mies joutui moniin leikkauksiin.   

Lue myös: Vakavasti loukkaantunut Jeremy Renner palasi julkisuuteen - "He sanoivat, että olen jo kuollut"

Lue myös: Marvel-tähti Jeremy Renner toipuu vakavasta onnettomuudesta - uusi julkaisu sai fanit innostumaan

Lähteet: Deadline, Fox News, People

Kilpailut

Uusimmat