Kuva: AOP

Brad Pitt myi asunnon, jossa hän asui Angelina Jolien kanssa - huima hintapyyntö

31.03.2023 16:15 - Lauri Kujanpää

Alun perin Pitt osti tilan vuonna 1994.

Näyttelijä Brad Pitt, 59, on myynyt asunnon, jossa hän eli yhdessä ex-vaimonsa näyttelijä Angelina Jolien sekä kuuden lapsensa kanssa. 

People-julkaisun mukaan Pitt laittoi asunnon aluksi myyntiin 40 miljoonalla dollarilla, eli noin 37 miljoonalla eurolla, mutta lopullinen hinta oli ollut pienempi.

Pitt osti hieman yli puolen hehtaarin kokoisen tontin vuonna 1994 1,7 miljoonalla. Tämän jälkeen hän on laajentanut maaomistuksia kartanon ympäriltä ja täyttänyt ne muun muassa uima-altaalla, tenniskentällä sekä luistelumahdollisuudella. 

Pitt haastoi viime kesänä Jolien oikeuteen, sillä Jolie oli myynyt osuutensa entisen pariskunnan yhteisestä Miraval-viinitilasta venäläiselle oligarkille Yuri Sheflerille ilman Pittin suostumusta.

Vuonna 2016 eronneen pariskunnan ero on ollut myrskyisä. Viinitilaa koskevan kiistan lisäksi pariskunta on kiistellyt muun muassa lastensa huoltajuudesta. Jolie vaati taannoin kuuden lapsen yksinhuoltajuutta itselleen, mutta tuomari päätti pariskunnan yhteishuoltajuudesta syksyllä 2021.

Entiselle avioparilla on kuusi yhteistä lasta: Maddox, 21, Pax, 18, Zahara, 17, Shiloh, 16, sekä 14-vuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox.

Lue myös: Brad Pitt kuvauksissa stunt-näyttelijänsä kanssa - katso kuvat kaksoisolennosta

Lue myös: Brad Pitt ja Ines de Ramon yhdessä Pariisissa - illallishetki tallentui videolle

Lähde: The Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat