Kuva: AOP

Marvel-tähti Jeremy Renner toipuu vakavasta onnettomuudesta - uusi julkaisu sai fanit innostumaan

27.03.2023 20:15 - Lauri Kujanpää

Lumiauraonnettomuuden seurauksena Renner sai vakavia vammoja kehoonsa, kuten 30 murtunutta luuta, ja hän on käynyt läpi useita leikkauksia.

Näyttelijä Jeremy Renner, 52, joutui vuodenvaihteessa vakavaan onnettomuuteen. Renner jäi yli 6 000 kilogrammaa painavan lumiauran alle.

Poliiraportin mukaan Renner on kertonut viranomaisille olleensa hinaamaassa sisarenpoikansa ajoneuvoa, joka oli jäänyt kiinni lumeen. Ongelmat olivat saaneet alkunsa, kun Rennerin lumiaura oli alkanut liukumaan sivusuunnassa mäkeä alas. Näyttelijä kertoo hypänneensä pois auran kyydistä, mutta hänen sisarenpoikansa oli vaarassa jäädä luisuvan ajoneuvon alle. Onnettomuuden seurauksena Renner sai vakavia vammoja kehoonsa, kuten 30 murtunutta luuta, ja hän on käynyt läpi useita leikkauksia. Voit lukea lisää täältä. 

Rennerin tila on kohetunut ja hän julkaisi faneilleen positiivisen videon. Kyseisellä videolla Renner näyttää, että pystyy kävelemään jo kuntolaitteessa. Onnettomuus nimittäin vei Renneriltä kävelykyvyn pitkäksi aikaa. 

Julkaisu on saanut faneilta valtavan määrän positiivisia kommentteja.

"Hienoa nähdä sinut jalkeilla, Jeremy!" innostuu eräs.

"Parane pian, kaipaamme sinua elokuviin. Tsemppiä!" kommentoi toinen.

Rennerin lopullinen läpimurtorooli oli Marvel-elokuvista tuttu supersankari Hawkeye. Hän on myös saanut uransa aikana kaksi Oscar-ehdokkuutta: vuonna 2010 parhaan miespääosan roolista elokuvassa The Hurt Locker sekä vuonna 2011 parhaan miessivuosan roolista elokuvassa The Town.

Näet Rennerin julkaisun alta tai tästä. 

Lue myös: Raportti Jeremy Rennerin vakavasta onnettomuudesta julki: näyttelijä yritti pelastaa sisarenpoikansa

Lue myös: Jeremy Renner kertoo murtaneensa yli 30 luuta lumiauraonnettomuudessa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat