Kuva: AOP

Sharon Stone sanoo, että rooli Basic Instinctissa maksoi huoltajuuden - "Haluatko äitisi tekevän seksielokuvia?"

08.03.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi

Näyttelijä Sharon Stone erosi puolisostaan Phil Bronsteinista vuonna 2004. Eron jälkeen näyttelijä menetti tuolloin taaperoikäisen lapsensa huoltajuuden.

Voit kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Näyttelijä Sharon Stone, 64, kertoo Table for Two With Bruce Bozzi -podcastissa, että esiintyminen vuonna 1992 ilmestyneessä Basic Instinct -elokuvassa maksoi hänelle lapsen huoltajuuden. Stone adoptoi nyt 22-vuotiaan Roan-poikansa entisen puolisonsa Phil Bronsteinin kanssa.

- Menetin lapseni huoltajuuden. Tuomari kysyi lapseltani, pieneltä pojaltani, että 'haluatko äitisi tekevän seksielokuvia?', Stone muistelee.

- Kykyni vanhemmuuteen kyseenalaistettiin kyseisen elokuvan takia. Ihmiset kulkevat alasti pitkin poikin televisiossa nykyisin. Elokuvassa näkyi ehkä sekunnin kuudennestoistaosa mahdollista alastomuuttani ja menetin lapseni huoltajuuden, Stone jatkaa.

Näyttelijä kertoo tapauksen vaikuttaneen häneen niin henkisesti kuin fyysisesti. Hän kertoo kärsineensä sydämen lisälyönneistä.

- Se kirjaimellisesti särki sydämeni, näyttelijä toteaa.

Stone on kertonut huoltajuuskiistastaan myös vuonna 2021 ilmestyneessä The Beauty of Living Twice -muistelmateoksessaan. Erottuaan Bronsteinista vuonna 2004 Stone menetti tuolloin taaperoikäisen lapsensa huoltajuuden.

Stone ei voinut tuolloin paljastaa syitä huoltajuuden menettämiselle, sillä osapuolet olivat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen. Entinen pari halusi myös kunnioittaa poikaansa pitämällä syyt poissa julkisuudesta.

- Minua rangaistiin siitä, että muutin sääntöjä siitä, kuinka näemme naiset. Ymmärrän, että tämän kirjan kirjoittamisen vuoksi minua saatetaan rangaista uudelleen. Tällä kertaa en ole peloissani, Stone  pohtii teoksessaan.

Stone kertoo teoksessaan, että huoltajuuden menettämisen jälkeen hän makasi sängyssä pitkälle iltapäivään, eikä päässyt sängystä ylös. Hänellä oli sydänongelmia ja näyttelijä oli anorektinen.

- Olin lopettanut syömisen ja hajonnut palasiksi ilman, että olin edes huomannut. Minä vain makasin ja olin luovuttanut, Stone kuvailee.

Näyttelijä kertoo jatkaneensa huoltajuustaistelua.

- Tein sitä 13 vuotta. Pelasin pitkää, erittäin vaikeaa huoltajuusshakkia antaakseni hänelle kaikkeni hänen terveytensä ja hyvinvointinsa vuoksi. Nyt kotini ja perheeni ovat täysiä. Nyt, kun sydämeni on täyttynyt, voin menestyä myös loppuelämässäni, Stone summaa.

Lue myös: Sharon Stone kohtasi suuren surun - "Lepää rauhassa veli"

Lue myös: Sharon Stone paljastaa suhteensa päättyneen, sillä näyttelijä kieltäytyi botoxista - 'Tekisi hyvää egoillemme'

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat