Kuva: AOP

Vieläkö Ihmeotukset-elokuvasarjalle tehdään jatkoa? Päänäyttelijä kommentoi

24.01.2023 13:15 - Lauri Kujanpää

Tuotantoyhtiö Warner Bros on vihjaillut usein, että haluaisi laajentaa Harry Potter - ja Ihmeotukset-elokuvien maailmaa.

Harry Potter -kirjoista tuttuun velhouniversumiin perustuvat Ihmeotukset-elokuvat ovat vaakalaudalla eikä edes tuotantoyhtiö Warner Bros ole kommentoinut, saadaanko elokuville jatkoa vai ei.

Elokuvasarjan ensimmäinen osa, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, oli menestys ja trilogian viimeisin osa, Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet, tuotti maailmanlaajuisesti kohtalaisesti, mutta ei yltänyt annettuihin odotuksiin.

Lisko Scamander -päähahmoa elokuvissa näyttelevä Eddie Redmayne kertoo NME-julkaisun haastattelussa, että ei ole itse tietoinen siitä, miltä tulevaisuus elokuvien osalta näyttää.

- Tällä hetkellä ei ole mitään käynnissä - ainakaan mitään sellaista, mistä minä tietäisin. Mitään siis ei ole tietääkseni pöydällä, Redmayne sanoo. 

Warner Bros on myös vihjaillut usein, että haluaisi laajentaa Harry Potter - ja Ihmeotukset-elokuvien maailmaa. Eli vaikka Ihmeotukset ei jatkuisi, jotain muuta velhofaneille saattaa olla tarjolla tulevaisuudessa.

Lue myös: Uudesta Ihmeotukset-elokuvasta poistettiin kuusi sekuntia - homoseksuaalisuuteen viittaavat lauseet olivat Kiinalle liikaa

Lue myös: Ihmeotukset 3 -elokuvassa nähdään mahdollisesti kaksi tuttua Harry Potter -hahmoa - arvaatko ketkä?

Lähde: Cinemablend

Kilpailut

Uusimmat