Kuva: YouTube

Kristillisiä piirejä suututtanut sarja julkaistiin - päätähti kommentoi syytöksiä

21.01.2023 21:15 - Lauri Kujanpää

Yhdysvalloissa monet kristityt ovat Indiewiren mukaan tuominneet sarjan ja syyttäneet sitä saatanallisesta sanomasta sekä pakanallisesta propagandasta.

Disney+-palvelussa on julkaistu Aubrey Plazan ja Danny DeViton tähdittämä aikuisten animaatiosarja Little Demon, jonka musta huumori on saanut muun muassa Yhdysvalloissa paljon tuomitsevia kommentteja. Sarjan päähahmoa esittää Danny Deviton tytär Lucy Devito.

Yhdysvalloissa monet kristityt ovat Indiewiren mukaan tuominneet sarjan ja syyttäneet sitä "saatanallisesta sanomasta" sekä "pakanallisesta propagandasta". 

Plazalta oli itseltään myös kysytty, että mitä mieltä hän on syytöksistä.

- Olen kuullut niistä ja kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun olen tällaisessa tilanteessa. The Little Hours oli ensimmäinen elokuva, jonka tuotin ja sekin sai päällensä paljon vihaa. Muistakaa kuitenkin, että Little Demon on vain aikuisten animaatio. Rauhoittukaa kaikki. 

Little Demonin synopsis kuuluu seuraavasti: "Tultuaan raskaaksi Saatanalle 13 vuotta aiemmin, vastentahtoinen äiti ja hänen antikristus-tyttärensä yrittivät elää tavallista elämää Delawaressa. Kaksikkoa vastaan asettuvat kuitenkin jatkuvasti pahuuden voimat sekä itse Saatana, joka janoaa saada tyttärensä sielun hallintaansa."

Little Demon on kielletty alle 18-vuotiailta. 

Näet sarjan trailerin alta tai tästä. 

Lue myös: Hyytävä kauhuelokuva saapuu Disney+-palveluun - kielletty alle 16-vuotiailta

Lue myös: "Näen tästä painajaisia" - Netflixin uusi aikuisten animaatiosarja herättää mielipiteitä

Lähde: Indiewire

Kilpailut

Uusimmat