Kuva: AOP

Emma Watson kertoo suhteestaan Harry Potter -näyttelijään - "Rakastimme toisiamme tietyllä tavalla"

20.01.2023 08:15 - Lauri Kujanpää

Tom Felton myöntää myös kirjassaan, että hänellä oli salainen ihastus Watsonia kohtaan.

Harry Potter -tähtien Tom Feltonin, 35, ja Emma Watsonin, 32, ympärillä on pyörinyt romanssihuhuja jo vuosikausia. Watson on myöntänyt olleensa ihastunut Feltoniin, mutta he eivät ikinä esimerkiksi seurustelleet.

Feltonin elämäkertakirjassa Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard Watson kertoo, että kaksikon välillä oli aina jotain "syvempää".

Voit myös kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

"Pidän Tomista ja minusta on aina vaikeaa selittää muille, millainen suhteemme oli. Yli 20 vuotta rakastimme toisiamme tietyllä tavalla ja monet kerrat ihmiset ovat ajatelleet, että olemme esimerkiksi humalassa tehneet jotain tai edes suudelleet", Watson sanoo.

"Mutta kaikki on tuollaisia asioita syvemmällä. Se oli puhdasta rakkautta ja olemme sielunkumppaneita ja tuemme aina toisiamme", Watson jatkaa.

Felton myöntää myös kirjassa, että hänellä oli salainen ihastus Watsonia kohtaan.

"Mutta ei ehkä sillä tavalla, miten ihmiset sen luulevat. Välillämme ei ikinä ollut sitä tiettyä kipinää. Sain kuitenkin Emmasta elinikäisen ystävän", Felton pohtii.

Vuonna 2012 The Jonathan Ross Show -ohjelman haastattelussa Watson puhui ihastuksestaan.

- 10-12-vuotiaana minulla oli valtava ihastus Tom Feltonia kohtaan. Hän oli muutaman vuoden vanhempi, hänellä oli skeittilauta ja hän esitteli temppujaan ja minusta se oli niin hienoa, Watson kuvaili. 

Ohjelman juontaja Jonathan Ross kysyi haastattelussa Watsonilta, tiesikö Felton ihastuksesta?

- Hän aivan varmasti tiesi. Jossain vaiheessa hän myös sanoi, että olen hänelle kuin pikkusisko. Se särki sydämeni, Watson vastasi.

Lue myös: Emma Watsonin uskotaan seurustelevan - kumppani on miljardöörin poika

Lue myös: Harry Potter -tähdet riitelivät kovasti elokuvasarjan kuvauksissa - "Olimme puhumatta toisillemme"

Juttu julkaistu alun perin 21. lokakuuta 2022. 

Kilpailut

Uusimmat