Kuva: AOP

Kuin ilmetty äitinsä! Mel B:n tytär Phoenix, 23, muuntautui Spice Girls -lookeihin, katso kuvat

01.01.2023 16:15 - Iiro Myllymäki

Phoenix Brown poseeraa kuvissa jäljitellen äitinsä legendaarisia ysärityylejä.

Spice Girls -tähti Melanie Brownin, eli Mel B:n, 47, vanhin tytär Phoenix Brown, 23, on julkaissut upeita kuvia, joissa hän imitoi äitinsä tyttöbändiajan lookeja. Phoenix on jakanut kuvia Instagram-tilillään.

Phoenix on luonut uudelleen Scary Spice -lempinimellä tunnetun äitinsä lookin esimerkiksi vuoden 1997 Spiceworld-elokuvan julisteesta. Metallinhohtoisten vaatteiden lisäksi myös kampaus on hyvin uskollinen alkuperäiselle tyylille.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä. Kuvissa pääsee siirtymään seuraavaan nuolesta.

Phoenix Brown on osoittanut kunniaa myös Mel B:n tyylille vuoden 1996 Say You’ll Be There -musiikkivideon kuvauksista. Lookissa huomion varastavat Mel B:lle ominainen leopardikuosi ja räväkät hiukset.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Kolmantena nähdään värikäs topin ja housujen yhdistelmä, joka on saanut inspiraationsa Spice Up Your Life -sinkun kannen kuvasta vuodelta 1997.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Kuvat ovat saaneet ihastuneen vastaanoton Phoenixin seuraajilta. Äidin ja tyttären yhdennäköisyys ei ole jäänyt ihmisiltä huomaamatta.

”En ollut varma, onko tässä hän vai hänen äitinsä”, on yhteen kuvaan kommentoitu.

”Luulin ensin, että tässä on Mel”, kuuluu toinen kommentti.

Phoenix Brownin isä on hollantilainen Jimmy Gulzar, jonka kanssa Melanie Brown oli naimisissa vuosina 1998–2000.

Spice Girls vuonna 1996 (kuva: AOP)

Kaikkien aikojen suosituin tyttöbändi Spice Girls teki viimeisimmän kerran paluun vuonna 2019 stadionkiertueella, joka ulottui ainoastaan Isoon-Britanniaan ja Irlantiin. Melanie Brownin lisäksi mukana olivat Melanie Chisholm, Geri Horner ja Emma Bunton. Alkuperäiseen viisikkoon kuulunut Victoria Beckham ei ollut mukana. Brown on puhunut useampaan otteeseen halustaan saattaa Spice Girls vielä yhteen. Yhtyeen paluusta ensi vuodelle on liikkunut huhuja esimerkiksi brittiläisellä Glastonbury-festivaalilla esiintymisestä. Mitään ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Lue myös: Mel B:n seksilelukommentti leikattiin pois Adele-konsertin tv-esityksestä - "Se oli vaivaannuttavaa"

Lue myös: Mel B kohtasi rasismia Spice Girls -aikoina - joutui puolustautumaan Wannabe-videon kuvauksissa

Lähteet: People, NME, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat