Kuva: MTV

Mmiisas fanitti jo teininä suosikkiohjelmaa - pääsi nyt sen juontajaksi

15.12.2022 20:15 - Rebekka Silvennoinen

Muodin huipulle -juontaja Miisa Grekov vinkkaa Voice.fi:n haastattelussa, ettei tulevalla kaudella vältytä draamalta.

Voit myös kuunnella haastattelun alta tai suoraan Podplaysta

Muodin huipulle -ohjelma palaa ruutuihin helmikuussa 2023. Ohjelmassa kymmenen muotisuunnittelijaa ottaa toisistaan mittaa erilaisten haasteiden muodossa.

Kyseessä on ohjelman suomalaisversion kolmas tuotantokausi. Ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2009, jolloin kilpailun voitti Katri Niskanen. Toisen tuotantokauden voittajaksi valittiin Linda Sipilä vuonna 2011. 

Tulevan kauden vakiotuomarina toimii muotiasiantuntija Sami Sykkö. Kilpailijoita kaudella ohjaa mentori Sofia Järnefelt.

Ohjelman juontaa Miisa Grekov, 27, eli Mmiisas. Hän on pitkän linjan sosiaalisen median vaikuttaja ja mediapersoona, joka on tuottanut sisältöä eri sosiaalisen median alustoilla jo yli 10 vuoden ajan. Mmiisas aloitti YouTube-videoiden tekemisen vuonna 2013 lapsuudenkodissaan Keuruulla.

Grekovia Instagramissa seuraa jopa 438 000 silmäparia.

Grekov suosittelee tulevaa ohjelmaa myös heille, joille muoti ja pukeutuminen eivät ole kiinnostuksen kohteina. Hänen mukaansa tulevalla kaudella nähdään taidokasta muotisuunnittelua höystettynä yllätyksellisillä käänteillä.

– Sanotaan näin, että draamalta ei vältytty, hymyilee Grekov Voice.fi:n haastattelussa. 

(kuva: Rebekka Silvennoinen)

Grekov näkee, että hänen kiinnostus muotia ja pukeutumista kohtaan on edesauttanut tuomaripestin saamisessa.

– Olen toiminut vaikuttajana yli kymmenen vuotta ja minulla on iso yleisö. Olen myös vaikuttanut muodin parissa yleisööni ja toiminut pukeutumisinspiraationa monille nuorille ihmisille.

Grekovista löytyy myös luova puoli. Hän on suunnitellut esimerkiksi laukkumalliston tänä vuonna yhdessä suomalaisen Lovia-brändin kanssa.

– Koen myös, että olen kiinnostava pukeutuja itsekin, lisää Grekov.

Grekov paljastaa myös olevansa ohjelman suuri fani.

– Lähdin 14-vuotiaana Keuruulta Helsinkiin kaverin kanssa junalla. Ja se ei siis ole ihan yksinkertainen juttu, sillä matka on pitkä ja junaa pitää vaihtaa. En edes muista missä yövyimme reissulla. Tulimme Helsinkiin tapahtumaan, jossa näkisi näitä muotisuunnittelijoita ja heitä pääsisi jututtamaan.

Reissu oli onnistunut – Grekov pääsi juttelemaan suunnittelija Aalto Asplundin kanssa.

Grekoville syntyi ohjelman kuvausten aikana muutamia suosikkikilpailijoita, mutta heitä hän ei vielä paljasta.

– Kiinnostuin todella monen suunnittelutyyleistä. Osalla suunnittelijoista on todella vahva oma tyyli ja osa vasta hakee sitä ”omaa juttuaan”. Kiinnostavia tyylejä on luvassa.

Grekov summaa muodin olevan hänelle itseilmaisun väline. Hän kokee olevansa muodin nautiskelija.

– Olen rentoutuja ja tykkään viettää kotona paljon aikaa. Minulle on tärkeää pukeutua kotonakin ihanasti – mielellään suomalaiseen designiin, koska se on lähellä sydäntäni. Muoti on persoonan jatke. Sillä voin tuoda itseäni ja persoonaani esille pukeutumisen kautta.

Voice.fi, Radio Nova ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Muodin huipulle -ohjelma tekee paluun - juontajaksi ja tuomariksi suosittu somevaikuttaja

Kilpailut

Uusimmat