Kuva: AOP

Glee-tähti Lea Michelestä liikkuu sitkeä salaliittoteoria netissä - ottaa nyt kantaa kommentteihin

23.11.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Lea Michelen on jo pitkään väitetty olevan luku- ja kirjoitustaidoton.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Glee-sarjasta tunnettu Lea Michele, 36, on erikoisen salaliittoteorian keskellä. Jo vuosien ajan netissä on huhuttu, että Michele ei osaa lukea tai kirjoittaa. Nyt Michele on ottanut vitsikkäästi kantaa huhuihin TikTok-kommenteissaan. Asiasta uutisoi muun muassa E! News.

Michele on vastannut pariin TikTokissa saamaansa kommenttiin ja viitannut lukutaidottomuushuhuihin. Hän jakoi palvelussa videon itsestään Funny Girl -musikaalin albumiäänityksistä ja sai videoon ulkonäköään kehuvan kommentin.

”Kuinka hän voi vain näyttää nuoremmalta? Häntä on siunattu hyvillä geeneillä”, kommentoija kirjoitti.

”Tällaisia kommentteja minä tykkään lukea”, Michele vastasi ja kirjoitti lukea-sanan isoilla kirjaimilla sanaa korostaakseen.

Toisessa kommentissa lukutaidottomuus nostettiin suoraan esille.

”Miksi me edes kommentoimme? Eihän hän osaa lukea kommentteja”, kommentoija kirjoitti.

”Niin hauskaa! Oletko jo kuunnellut albumin?” Michele vastasi.

Salaliittoteoria on saanut alkunsa vuonna 2017, kun One More Thing -popkulttuuripodcastin vetäjät Jaye Hunt ja Robert Ackerman puhuivat aiheesta. He käsittelivät Michelen Glee-kollega Naya Riveran julkaisemaa elämäkertakirjaa ja pohtivat, miksi Michele ei ole vastannut kirjassa esitettyihin väitteisiin. He miettivät, että ehkä Michele ei osaa lukea. He myös tekivät vitsikkäästi pitkän Facebook-videon, jossa he jakoivat ”todisteita” asiasta. He vitsailivat, että Michelellä ei ollut lapsitähtenä aikaa opetella lukemaan ja kirjoittamaan. Podcast-vetäjät nostivat esiin Michelestä otettuja kuvia, joissa hän näyttää vain teeskentelevän kirjoittamista.

Michele on jo aiemmin kiistänyt väitteet Twitterissä. Hän on myös ottanut aiheeseen kantaa New York Timesin haastattelussa.

- Osasin Glee-sarjassa vuorosanani joka ikinen päivä. Sitten on olemassa nettijuoru, että en osaisi lukea tai kirjoittaa. Se on surullista. Ajattelen monesti, että jos olisin mies, en kohtaisi tällaista, Michele sanoi.

Lue myös: Glee-tähdiltä koskettava kunnianosoitus menehtyneelle Naya Riveralle - Lea Michele ei osallistu

Lue myös: Kohuttu Glee-tähti on pysynyt vaiti Naya Riveran katoamisesta - somehäirintä ajoi pois Twitteristä

Lähteet: E! News, I-D

Kilpailut

Uusimmat