Kuva: AOP / Shutterstock

Pete Davidson muistelee - Kim Kardashian kieltäytyi antamasta puhelinnumeroa ensitapaamisella

19.11.2022 08:15 - Lauri Kujanpää

Pariskunta on yhdessä vielä The Kardashians sarjan uudessa jaksossa, jossa he valmistautuvat vuoden 2022 Met Gala -tapahtumaan.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, ja koomikko Pete Davidson, 28, erosivat elokuussa yhdeksän kuukauden mittaisen suhteen jälkeen.

Pariskunta on yhdessä vielä The Kardashians -sarjan uudessa jaksossa, jossa he valmistautuvat vuoden 2022 Met Gala -tapahtumaan. Jaksossa Davidson muistelee, kuinka oli pyytänyt Kardashianin numeroa jo vuoden 2021 Met Galassa.

- Muistatko, kun kysyin sinulta numeroa viimeksi ja teeskentelit, että et pysty sitä antamaan, koska sinulla on hansikkaat kädessä? Davidson kysyy Kardashianilta.

- Muistan. Haluatko nyt pyytää uudelleen? Minulla ei ole hanskoja kädessä, Kardashian veistelee.

Davidson jatkaa muisteluaan.

- Minusta se oli suloisin tekosyy koskaan. Muistan, kuinka menin tapahtuman jälkeen autoon ja ajattelin, että osasit hoitaa tilanteen hienosti ja suloisesti ja minulle tuli siitä jopa hyvä mieli, Davidson muistelee.

- Vähänpä silloin tiesin, mitä tulevan pitää, Kardashian vastaa.

Kardashian ja Davidson tapasivat toisensa uudelleen syksyllä 2021, muutama viikko Met Galan jälkeen, kun tosi-tv-tähti vieraili The Saturday Night Live -ohjelmassa, jonka vakioesiintyjä Davidson oli tuolloin. Tämän jälkeen he aloittivat deittailun.

Lue myös: Ero ei katkeroittanut Kim Kardashiania ja Pete Davidsonia - pitävät edelleen yhteyttä toisiinsa

Lue myös: Pete Davidson ja Emily Ratajkowski tapailevat? "He todella pitävät toisistaan", lähde kertoo

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat