Kuva: Jordan Rossi

Podcast: Alma kohtasi Lady Gagan Oscar-jatkobileissä - supertähti lausui ylistävät sanat

15.11.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Alma kertoo Tuplakääk-podcastissa tavanneensa Lady Gagan yhteisen biisintekijäkumppanin kautta.

Laulaja-lauluntekijä Alma, 26, on vieraana tuoreimmassa Tuplakääk-podcastin jaksossa. Alma kertoo muun muassa, millaisia kokemuksia hänellä on suurten tähtien kanssa ajan viettämisestä.

Muusikko paljastaa Enni Koistisen ja Kirsikka Simbergin haastattelussa tavanneensa esimerkiksi Lady Gagan Oscar-gaalan jatkobileissä vuonna 2019. Gaga oli voittanut kyseisenä iltana Oscarin A Star Is Born -elokuvan Shallow-kappaleesta, joka on duetto Bradley Cooperin kanssa. Alma kertoo, että tuottaja Mark Ronson järjesti jatkot ja hän pääsi mukaan juhliin tuottaja Andrew Wyattin kautta. Alma ja Wyatt ovat tehneet yhdessä musiikkia, ja kyseisen biisintekijän kautta Alma aikanaan tutustui myös Miley Cyrusiin. Wyatt on yksi Shallow-biisin kirjoittajista.

Jatkojuhlat järjestettiin pienellä klubilla.

- Siellä oli pelkästään julkkiksia. Siellä oli Adele ja ihan kaikki. Kun Gaga tuli paikalle, kaikki olivat ihan, että ”oh my god”, jopa Adele, Alma sanoo.

Wyatt halusi esitellä Alman Lady Gagalle. Tässä kohtaa Almaa alkoi jännittää.

- Käteni rupesivat tärisemään, ja minulle ei ikinä tapahdu noin. Olen aina cool.

Alma muistaa vielä hyvin sananvaihtonsa maailmantähden kanssa. Wyatt esitteli suomalaisen Gagalle sanomalla, että Alma on ”ainoa naispuolinen poptähti Suomesta” ja ”maailman paras biisinkirjoittaja”.

- Gaga sanoi, että ”no way, so you’re the shit” [vapaasti suomennettuna ”eikä, eli olet tosi kova tyyppi”], Alma kertoo.

Alma yritti tilanteessa hieman hillitä kehuja, mutta Gaga toisti omat kehunsa.

- Sitten sanoin, että okei, I’m the shit. Se oli tosi siistiä, Alma sanoo.

Lady Gaga voitti elämänsä ensimmäisen Oscarin Shallow-kappaleesta. (kuva: AOP)

Billie Eilish inspiroitui Alman hiuksista

Alma kertoo myös kokemuksistaan poptähti Billie Eilishin, 20, kanssa. Jotkut ovat uumoilleet, että kaksikon välillä olisi ollut pahaa verta heidän hiustensa takia. Alma on tullut tunnetuksi neonvihreistä hiuksistaan, ja Eilish luotti myös pitkään lookiin, jossa osa hänen hiuksistaan oli värjätty samanvärisiksi. Alman mukaan mitään kiistaa kaksikon välillä ei ole ollut.

Alma kertoo, että Eilish alkoi seurata häntä somessa jo hyvin nuorena ennen megasuosiotaan. Kaksikko tapasi toisensa ensin Yhdysvalloissa keikan yhteydessä, ja vuonna 2020 alkuvuonna Eilish tuli katsomaan Alman ja ruotsalaistähti Tove Lon keikkaa. Eilish tuli juttelemaan Alman kanssa backstagelle ja teki paljastuksen hiustyylinsä takaa.

Billie Eilishin vihreästä hiustyylistä tuli hyvin tunnistettava osa artistin imagoa, ja kaikesta on kiittäminen Almaa. (kuva: AOP)

Eilish kertoi Almalle näyttäneensä tämän kuvan kampaajalleen, kun halusi itselleen vihreät hiukset. Tähti kertoi ihailleensa Alman hiuksia. Alma puolestaan kertoi Eilishille saaneensa lokaa niskaan, koska ihmiset ajattelivat hänen kopioineen Eilishin hiuslookia.

- Se oli hauskaa, koska olin miettinyt sitä, koska hän seuraa minua ja tykkäillyt kuvistani. Kun hän teki sen [värjäsi hiuksensa], mietin, oliko hän inspiroitunut minusta, Alma sanoo.

Lue myös: Muusikko Alma nauttii myös luuserifiiliksistään: "Pitää välillä kokea, että on ihan paska"

Lue myös: Vaaratilanne iski Lady Gagan keikalla - tähti teki vaikean päätöksen, jota perustelee itkien somessa

Lähde: Tuplakääk-podcast

Kilpailut

Uusimmat