Kuva: AOP

Jennifer Anistonin isä on kuollut - palkittiin hiljattain elämäntyöstään näyttelijänä

15.11.2022 08:45 - Jenni Tuusjärvi

John Aniston tunnettiin erityisesti roolistaan Päivien viemää -televisiosarjassa.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 53, suree isänsä, niin ikään näyttelijänä tunnetun John Anistonin kuolemaa. John menehtyi marraskuun 11. päivä 89-vuotiaana.

Jennifer muisteli edesmennyttä isäänsä Instagramissa. Näyttelijä jakoi yhteiskuvia itsestään ja isästään vuosien varrelta. 

"Rakas isä, John Anthony Aniston. Olit yksi upeimmista ihmisistä, joita olen eläissäni tuntenut. Olen iloinen siitä, että siirryit taivaaseen rauhallisesti ja ilman kipuja. Ja vielä 11. 11! Kuinkas muutenkaan! Sinulla oli aina täydellinen ajoitus. Tästä lähtien nuo numerot merlitsevät minulle jotain paljon suurempaa. Rakastan sinua aina, älä unohda tulla vierailemaan", Jennifer kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

John tunnettiin erityisesti roolistaan Päivien viemää -televisiosarjassa, jossa hän näytteli Victor Kiriakista yli 30 vuoden ajan. Hänet palkittiin elämäntyöstään näyttelijänä Emmy-palkinnolla aiemmin tänä vuonna. 

- Näiden yli 30 vuoden aikana, jotka hän omistanut sarjalle, hän on saanut valtavasti arvostusta ja ihailua kanssanäyttelijöiltään, todellisia ystävyyssuhteita ja hän on viihdyttänyt  miljoonia ihmisiä ympäri maailman, Jennifer totesi isänsä puolesta pitämässään puheessa. 

Palkinnon otti tuolloin vastaan Johnin puolesta näyttelijäkollega Suzanne Rogers

Jennifer on Johnin ja edesmenneen näyttelijä Nancy Dowin tytär. Dow menehtyi vuonna 2016. 

Lue myös: Jennifer Aniston liittyi Instagramiin, vaikka inhoaa sosiaalista mediaa - kertoo syyn liittymiselle

Lue myös: Jennifer Aniston avautuu ensimmäistä kertaa lapsettomuudestaan: "Se juna meni jo"

Lue myös: Jennifer Aniston illallisti eksänsä kanssa - fanit innostuivat

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat