Kuva: AOP/Tomi Natri

Me Naiset: Iina Kuustonen paljastaa peruspilarinsa hyvään elämään - nostaa esille 3 asiaa

11.11.2022 21:15 - Sanni Seppä

Kuustonen nähdään tänä vuonna useiden elokuvien ja tv-sarjojen pääroolissa.

Näyttelijä Iina Kuustonen, 38, on tähdittänyt tänä vuonna useita elokuvien päärooleja. Hän teki pääroolin esimerkiksi Kari Ketosen ohjaamassa Häät ennen hautajaisia -elokuvassa, sekä Aleksi Delikouraksen Punttikomedia-elokuvassa. Tämän lisäksi hän tähdittää jälleen Ivalo-sarjan uutta kautta, jonka kuvaukset on nyt aloitettu. Ensi vuoden alussa ilmestyy myös Kuustosen tähdittämä elokuva Järjettömän paska idea, jossa hänen kanssaan näyttelee myös Alina Tomnikov.  

Voit kuunnella artikkelin alta, tai Podplaysta.

Kuustonen kertoo kuitenkin Me Naisten haastattelussa, että sisimmiltään hän on aina ollut kotihiiri ja hänen kokemaansa hyvään elämään sisältyy kolme asiaa. 

- Hyvään elämään minulla on muutama peruspilari: rakkaat ihmiset, merkityksellinen työ ja onnellinen arki. Haluan, että elämäni on sellaista, ettei siitä tarvitse lähteä muualle lepäämään, Kuustonen sanoo. 

Kuustonen kertookin ajattelevansa, että olosuhteet, ympäröivät ihmiset ja kiireen voi itse luoda tai valita itselleen. Ihmisen tulisikin miettiä, miten haluaa elämänsä ja arkeansa rakentaa. 

- Minun pitää itse rakentaa haluamani elämä eikä vain ajelehtia tilanteesta toiseen. Turha valittaa hektistä oloa, jos sen on itse järkännyt. Minä valitsen, millaista on itselleni hyvä elämä, Kuustonen kertoo. 

Lue myös: Iina Kuustosen ja Alina Tomnikovin tähdittämän Järjettömän paska idea -uutuuselokuvan traileri julki

Lue myös: Iina Kuustonen jakoi kuvan Punttikomedian fitness-kisakunnostaan - isä Mikko Kuustoselta ytimekäs kommentti

Lue myös: Arvostelu: Punttikomedia on hyvän mielen bodauselokuva, jolla on vain yksi kompastuskivi

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat