Kuva: AOP

Jennifer Lopez kertoo vihdoin, miksi otti Ben Affleckin sukunimen: "Olen ylpeä siitä"

08.11.2022 23:15 - Iiro Myllymäki

Lopezin mielestä aviomiehen nimen ottaminen on romanttista.

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez, 53, meni viime kesänä naimisiin näyttelijä Ben Affleckin, 50, kanssa. Samalla kävi ilmi, että Lopez otti virallisesti aviomiehensä sukunimen. Lopez kertoo tuoreessa Voguen haastattelussa, miksi päätti tehdä näin.

Sukunimen vaihtaminen herätti monenlaisia reaktioita. New York Timesissa julkaistiin mielipidekirjoitus, jossa kirjoittaja oli pettynyt nimenvaihtoon. Kirjoittajan mielestä se, että Lopez päätti ottaa aviomiehensä nimen tuntui väärältä ajassa, jossa feminismiä ajetaan ahtaalle. Lopez ihmettelee tällaista reaktiota.

- Ihmiset kutsuvat minua silti Jennifer Lopeziksi tulevaisuudessakin. Virallinen nimeni on rouva Affleck, koska olemme yhdessä. Olemme aviomies ja vaimo. Olen ylpeä siitä. En usko, että se on ongelma, Lopez sanoo.

Hän nauraa ajatukselle, että pari olisikin päättänyt toisinpäin ja Affleck olisi ottanut Lopezin sukunimen.

- Se ei olisi perinteistä. Siinä ei olisi mitään romanttista, Lopez sanoo.

Lopez vakuuttaa, että aviomiehen nimen ottamisesta huolimatta hän on itse kontrollissa omasta elämästään ja on voimaantunut nainen.

- Ymmärrän, että ihmisillä on monenlaisia tuntemuksia siitä ja se ei haittaa minua. Itse pidän sitä [sukunimen vaihtamista] romanttisena, Lopez sanoo.

Uusi romanssi alkoi sähköpostiviestistä

Lopez ja Affleck olivat yksi maailman seuratuimmista pareista 2000-luvun alussa. He kihlautuivat ensimmäisen kerran vuonna 2002, mutta erosivat vuonna 2004. Pari palasi yhteen vuonna 2021.

Lopez kertoo Voguen haastattelussa, miten parin romanssin uudelleenlämmittely meni. Hän oli eronnut entisestä baseball-pelaajasta Alex Rodriguezista alkuvuodesta 2021, eikä mennyt kauaakaan ennen kuin hän sai sähköpostiviestin Affleckilta. Affleck oli juuri eronnut tahollaan näyttelijä Ana de Armasista. Affleck kertoi Lopezille lähettämässään viestissä, että eräs lehti oli pyytänyt häneltä kommenttia Lopeziin liittyen. Mies kertoi antaneensa ylistävän kommentin. Tästä alkoi kaksikon juttelu, ja jossain vaiheessa he alkoivat vierailla toistensa kotona. Lopez tunsi, että kyse on tosirakkaudesta.

- Ihmiset elämässäni tietävät, että hän oli hyvin erityinen ihminen minulle. Kun löysimme tiemme taas yhteen, nuo tunteet olivat minulle edelleen hyvin aitoja, Lopez sanoo.

Lue myös: Jennifer Lopez jakoi lisää kuvamateriaalia häistään - videolla nähdään kooste ihastuttavista juhlista

Lue myös: Jennifer Lopez nähdään seuraavaksi palkkamurhaajana - jännittävä elokuva saapuu Netflixiin

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat