Kuva: AOP / Timo Korhonen

Cristal Snow sai tv-lookistaan ikävän kommentin, ärähtää nyt somessa: "Mitä aktuaalista v*ttua?"

02.11.2022 17:45 - Iiro Myllymäki

Cristal Snow'n näyttävä look Big Brother Suomi -lähetyksessä ei miellyttänyt kaikkia.

Tv-persoona Cristal Snow, 47, on kertonut sosiaalisessa mediassa saamastaan ikävästä kommentista liittyen hänen stailaukseensa. Hän kävi vieraana Big Brother Suomen studiolähetyksessä ja oli sonnustautunut näyttävään vaaleaan peruukkiin ja piikikkäisiin tekoripsiin. Hän kertoo saaneensa peruukistaan, meikistään ja asustaan palautetta samalta itselleen tuntemattomalta ihmiseltä sekä TikTokissa että Instagramissa.

”Sain viestin samalta, täysin tuntemattomalta ihmiseltä molempiin äppeihin joka tunsi pakottavaa tarvetta kertoa mulle kuinka tykkää minusta enemmän kyllä miehenä. Muistutin kohteliaasti häntä käytöstavoista ja että mä en ole kysynyt asiasta kenenkään mielipidettään, joten sitä ei tarvitse silloin antaa”, Cristal Snow kirjoittaa.

Cristal Snow sai kommentoijalta vielä vastauksen.

”Hän vastasi taas seuraavasti: ’Sanoin vain mielipiteeni joka ei miellyttänyt nyt sinua. Puhun aika suoraan asioita. Ei kande loukkaantua niin vähästä. Onko tässä kasvunpaikka myös sulla? Sun pitää kyllä paljon enemmän sietää’”, Cristal Snow kirjoittaa.

Cristal Snow kertoo estäneensä kyseisen ihmisen sosiaalisessa mediassa. Hän on täysin eri mieltä kommentin kanssa siitä, että hänen pitäisi vain oppia sietämään kyseisenkaltaisia kommentteja. Hän ei ymmärrä, miksi tuntemattomat ihmiset kokevat oikeudekseen kommentoida toisten ulkonäköä esimerkiksi somessa.

”Mitä aktuaalista vittua? Luuleeko jengi että tuntemattoman ihmisen mielipiteellä on niin paljon väliä, että meikä menisi ’Hitsi kun Liisa-Marjatta tykkää musta enemmän miehenä niin varmasti tarvii nyt luopua mun 26 vuoden drag-urastani!’” Cristal Snow kirjoittaa.

Koko päivityksen voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Cristal Snow ärähtää Päivi Räsäselle kritiikistä dragmiesten satutuokioita kohtaan: "Istu alas"

Lue myös: Cristal Snow oli kiusattu koko nuoruutensa - sitten pukeutui mekkoon ja sanoi kaikille suorat sanat

Kilpailut

Uusimmat