Kuva: Lauri Kujanpää

TTK:sta pudonnut Tiia Elg päivittää kuulumisiaan - perhe osaa riemuita vapaista viikonlopuista

03.10.2022 21:15 - Lauri Kujanpää

Elg kertoi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa, että ohjelmasta putoaminen vapautti paljon aikaa perheelle.

Tiia Elg, 36, on monille tuttu sekä Salatut elämät -sarjan näyttelijänä että Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tanssiopettajana. Kuluvalla TTK-kaudella Elg tanssi yhdessä Joel Harkimon kanssa, mutta kaksikko putosi kilpailusta hieman yli viikko sitten. 

Elg kertoi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa, että ohjelmasta putoaminen vapautti paljon aikaa perheelle.

"Syksyn viikonloput ovat olleet täynnä tanssia tähän viikonloppuun asti. Vaikka olisi ollut huikeaa jatkaa TTK-tanssitaivalta, vapautunut aika on myös huikeaa. Tiedän ainakin kolme tyyppiä, jotka eivät ole pahoillaan vapaista viikonlopuista", Elg kirjoitti

"Käytiin eilen brunssilla ja kierreltiin Second Hand paikkoja. Mun ja Zinan yhteinen harrastus on etsiä aarteita. Zina löysi prinsessakirjan ja mä ostin taulun", Elg jatkoi. 

Julkaisussa Elg myös kertoo, että koko perhe on käynyt tanssisalilla.

"Jotta tanssiminen ei jäisi täysin unholaan, suunnataan tänään tanssisalille koko perheen voimin ja illalla Ttk-liveen kannustamaan upeita pareja."

Näet Elgin julkaisun alta tai tästä. Pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta. 

Harkimo kertoi toissa sunnuntaina MTV Uutiset Live -ohjelman haastattelussa, että hänellä oli varsinkin kaksi tavoitetta.

- Halusin voittaa tanssipelkoni ja sitten piti voittaa äiti, joka oli mukana ensimmäisellä kaudella ja tippui ensimmäisenä, Harkimo kertoi hymyillen. Harkimon äiti on Leena Harkimo, joka toimi pitkään kansanedustajana sekä Jokereiden toimitusjohtajana.

Elg sanoi, että Joel Harkimo on nyt löytänyt tanssin riemun.

- Joelin tanssit jatkuvat TTK:n ulkopuolella ja häneen on iskenyt tanssikärpänen. Jopa tanssitunnit kutsuvat Joelia, Elg sanoi.

Lue myös: MTV: Joel Harkimo ja Tiia Elg putosivat TTK:sta - Harkimolla oli ohjelmassa kaksi tavoitetta

Lue myös: Näyttelijä Tiia Elg julkaisi saamansa vihakommentit: "Olen yleistä riistaa, jonka saa repiä rikki"

Kilpailut

Uusimmat