Kuva: AOP

Selena Gomez lähettää Hailey Bieberiä kiusaaville faneilleen tärkeän viestin - "Ei ole reilua"

02.10.2022 09:15 - Lauri Kujanpää

- On tärkeää olla kiltti ja sitä haluan muiltakin, Gomez kertoo TikTok-sivullaan.

Yksi asia, joka Justin ja Hailey Bieberin suhdetta on vaivannut jo vuosia, ovat tuhannet fanit, jotka ovat vaatineet Justin Bieberiä palaamaan yhteen eksänsä Selena Gomezin kanssa. Hailey puhui asiasta tuoreessa Call Her Daddy -podcastissa ja sanoi, että vihakommentit tuntuvat pahalta.

Tämän jälkeen monet fanit ovat jälleen lähettäneet Hailey Bieberille negatiivisia kommentteja. Nyt Gomez on sanonut, että toivoo ihmisten antavan toisilleen hyvää eikä pahaa.

- On tärkeää olla kiltti ja sitä haluan muiltakin, Gomez kertoo TikTok-sivullaan.

- Ei ole reilua, että muut puhuvat siitä, mitä olen nähnyt. Jos pidätte uudesta Rare-albumistani, olen kiitollinen, mutta muistakaa myös mitä se haluaa tuoda esille: sanoilla on merkitystä.

Justin ja Hailey Bieber. (kuva: AOP)

Bieber muun muassa puhui podcastissa ikävästä Met-gaalahetkestä. Eräs fanijoukko oli nimittäin alkanut huutamaan Selena Gomezin nimeä, kun Justin ja Hailey Bieber poseerasivat kameroille. Voit lukea lisää täältä.

Selena Gomez ja Justin Bieber olivat on/off-suhteessa vuosina 2010-2014. Gomez ja Hailey Bieber ovat usein oikaisseet ikäviä huhuja ja sanoneet, että heidän välillään ei ole pahaa verta.

Lue myös: Hailey Bieber kommentoi Met-gaalakohua - "En huomannut, että he huusivat Selenan nimeä"

Lue myös: Selena Gomez vitsaili avoimesti sinkkuelämästään - "Otan kenet tahansa"

Lue myös: Pilkkasiko Selena Gomez Hailey Bieberiä? 'En tiedä, mitä olen tehnyt, mutta pyydän anteeksi'

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat