Kuva: AOP

Britney Spears muutti nimensä Instagramissa selittämättömästi - spekulaatiot käynnistyivät heti

13.09.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Spearsin profiilinimi on tällä hetkellä Channel 8.

Poptähti Britney Spears, 40, on muuttanut nimensä Instagramissa. Naisen käyttäjänimenä on edelleen hänen oma nimensä, mutta profiilin nimikohdassa puolestaan lukee ”Channel 8”.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Spears ei ole itse selventänyt, mitä muutama päivä sitten tehty muutos tarkoittaa. Tämä on jättänyt tilaa spekulaatioille, ja tähden fanit ovat luonnollisesti yrittäneet arvailla, mistä on kyse. Jotkut ovat arvailleet, että nimenvaihdos saattaa viitata päivitykseen, jonka Spears jakoi Instagramissa aiemmin syyskuussa. Spears oli jakanut videon, jossa joku piirtää kahdeksikkoa muistuttavan kuvion ruutukasi-pelikorttiin. Videon tekstissä nainen kirjoitti, että luku kahdeksan on kuin äärettömän symboli toisinpäin.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Osa faneista on spekuloinut, voiko 8 tai Infinity (äärettömyys) olla Spearsin tulevan albumin nimi. On myös pohdittu, voiko kyse olla jostakin uudesta Spearsin brändistä tai tuotteesta.

Twitterissä on myös spekuloitu, liittyykö nimenmuutos Marvelin elokuviin. Jotkut ovat huomauttaneet, että Channel 8 on Marvelin elokuvauniversumissa fiktiivinen tv-kanava.

Spears ei ole toistaiseksi vahvistanut, aikooko hän tehdä uutta albumia. Hän on herätellyt musiikkiuraansa julkaisemalla Hold Me Closer -yhteiskappaleen Elton Johnin kanssa. Kappale julkaistiin elokuun lopussa, ja se meni ensimmäisellä viikollaan Billboard-listan kuudennelle sijalle.

Lue myös: Britney Spearsin välirikko poikiensa kanssa syvenee - tähti iskee takaisin tunteikkaalla ääninauhalla

Lue myös: Britney Spearsin äiti lähettää tyttärelleen viestin kohuäänitteen myötä: "Olen tehnyt parhaani"

Lähde: Uproxx, Billboard

Kilpailut

Uusimmat