Kuva: AOP

David Schwimmer kiusoittelee Jennifer Anistonia somessa - suihkukuvat villitsivät fanit

09.09.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi

Tv:ssä rakastavaisia näytelleet Jennifer Aniston ja David Schwimmer jatkavat lempeää naljailua toisilleen vielä lähes kaksi vuosikymmentä suosikkisarjan päättymisen jälkeen.

Frendit-sarjassa rakastavaisia näytelleet Jennifer Aniston ja David Schwimmer ovat tarjonneet sosiaalisessa mediassa seuraajilleen viihdettä keskinäisellä kiusoittelullaan.

Kaikki sai alkunsa, kun Aniston jakoi Instagramissa kuvan itsestään suihkussa mainostaakseen omaa hiustenhoitotuotesarjaansa.

"Jotain tulossa 8.9.2022", Aniston kirjoittaa julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Shwimmer ei malttanut olla kiusoittelematta valkokangasrakastaan sosiaalisessa mediassa jakamalla niin ikään kuvan itsestään suihkussa. Kuvassa näyttelijällä näyttäisi kuitenkin olevan tukalammat oltavat kuin Anistonilla omassaan.

"Toivottavasti pyyhe?", Schwimmer vitsailee merkaten Anistonin julkaisuunsa.

Aniston ei jäänyt sanattomaksi kollegansa irvailusta, vaan lähti vitsailuun mukaan.

"Schwim?! Yritätkö varastaa tähtihetkeni!?", Aniston naljaili takaisin.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaksikon välinen huulenheitto sait fanit innostumaan.

"Lopettakaa, elän näille kanssakäymisille", yksi innokas fani kirjoitti.

"Ross ja Rachel", toinen innokas sivustaseuraaja totesi sydänemojin kera viitaten näyttelijäkaksikon roolihahmoihin Frendeissä.

Anistonin ja Schwimmerin roolihahmojen, Rossin ja Rachelin, kivinen rakkaustarina kesti Frendeissä kymmenen tuotantokauden ajan vuodesta 1994 aina vuoteen 2004 saakka. Vuonna 2021 Schwimmer paljasti, että kaksikko päätyi melkein deittailemaan myös oikeassa elämässä.

Schwimmer paljasti olleensa taannoin ihastunut Anistoniin, ja Aniston puolestaan vahvisti tunteen olleen molemminpuolista.

- Jossakin vaiheessa olimme molemmat hyvin ihastuneita toisiimme, mutta olimme vain kuin ohikulkumatkalla, koska toinen meistä oli aina parisuhteessa. Emme koskaan ylittäneet rajaa, vaan kunnioitimme sitä, Schwimmer totesi HBO:lla julkaistussa Frendien erikoisjaksossa keväällä 2021. 

- Muistan rehellisesti sanoneeni kerran Davidille, että on sääli, jos meidän ensimmäinen suudelmamme tulee tapahtumaan kansallisessa televisiossa. Ja totta tosiaan, ensisuudelmamme oli kahvilakohtauksessa, Aniston muisteli haastattelussa.

Aniston ja Schwimmer pääsivät näyttämään tunteitaan vain roolihahmoinaan. 

- Me vain kanavoimme kaiken ihastuksemme ja rakkautemme Rossiin ja Racheliin, Aniston kertoi.

Lue myös: Frendien rakastettu pariskunta paljasti ihastuneensa myös tosielämässä - "Se oli molemminpuolista!"

Lue myös: Frendit-tähdet päätyivät romanssihuhujen keskelle - nyt Jennifer Aniston kommentoi

Lue myös: Frendien paluujakso herätti Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin tunteet - alkaako tästä odotettu rakkaustarina?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat