Kuva: MTV3

Ensitreffit alttarilla -ohjelman osallistujat julki - katso, ketkä ovat etsimässä rakkautta

26.08.2022 09:15 - Lauri Kujanpää

Asiantuntijoina nähdään Kari Kanala, Hanna Myllymaa sekä Tapani Alanen.

Rakastetun Ensitreffit alttarilla -sarjan yhdeksäs kausi alkaa MTV:llä elokuun lopulla.

Asiantuntijoina nähdään pastori Kari Kanala, ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa ja uutena asiantuntijana ohjelmassa aloittava erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen.

Kiinnostavien ja hyödyllisten asiantuntijakommenttien lisäksi tutustutaan tietenkin myös kuuteen kumppania etsivään henkilöön eli kolmeen häitään viettävään pariskuntaan.

Voit tutustua osallistujiin alta.

Henni, 30 vuotta, Helsinki

(kuva: MTV)

30-vuotias energiapakkaus Henni opiskelee tradenomiksi erikoistuen wellbeing managementiin. Henni rakastaa heittäytymistä ja lajikokeiluja. Hän harrastaakin monipuolisesti liikuntaa aina lenkkeilystä ja retkeilystä crossfitiin ja lumilautailuun.

Liikkuvainen nainen on aina valmis pakkaamaan reppunsa ja lähtemään reissuun niin työn kuin vapaa-ajankin merkeissä. Hennin läheiset ovatkin vitsailleet, etteivät aina pysy perässä siitä, missäpäin Suomea tai maailmaa Henni milloinkin asuu.

Aktiivisesta luonteestaan huolimatta Henni haaveilee pysyvästä parisuhteesta ja tukikohdasta rivitalon tai omakotitalon rauhassa. Hennin ihannekumppani on elämänmyönteinen, luotettava, kärsivällinen, huumorintajuinen ja ennen kaikkea hänen tuleva paras ystävänsä. Kumppanistaan Henni toivoo toki myös itselleen reissu- ja harrastuskaveria.

Salla, 33 vuotta, Tampere

(kuva: MTV)

33-vuotias Salla työskentelee osteopaattina omassa yrityksessään Tampereella. Salla on luonteeltaan avoin, syvällinen ja herkkä, mutta naisesta löytyy myös määrätietoisuutta, rohkeutta ja temperamenttia.

Personal traineriksikin kouluttautunut Salla harrastaa vapaa-ajallaan muun muassa joogaa, latinalaisia tansseja ja avantouintia. Kotinsa Salla jakaa vauhdikkaan bostoninterrieri Kertun kanssa.

Aviopuolisokseen Salla toivoo liikunnallista, sosiaalisesti lahjakasta ja tunnetaitoista kumppania, jolle tasa-arvo on tärkeä asia. Ihannekumppani on keskusteleva ja osaa tarpeen tullen myös haastaa Sallaa. Ystävät ja perhe ovat Sallalle tärkeitä ja hän haaveilee myös omista lapsista.

Assi, 36 vuotta, Helsinki

(kuva: MTV)

36-vuotias Helsingin Punavuoressa asuva Assi on opiskellut henkilöstöjohtamista ja kielitieteitä. Yli kymmenen vuotta Saksassa asunut nainen on muuttanut kolme vuotta sitten takaisin Suomeen ja työskentelee nyt kasvuyrityksessä henkilöstöpäällikkönä.

Iloinen ja hurmaava Assi on luonteeltaan empaattinen, sopeutuva ja ratkaisukeskeinen optimisti. Hän elää aktiivista elämää ja viihtyy hyvin esimerkiksi golf- ja tenniskentillä.

Assi toivoo aviomiehekseen ulospäinsuuntautunutta, fiksua ja itsevarmaa miestä, joka nauttii uusista kokemuksista ja aktiivisesta elämäntyylistä. Ihannekumppanilla on myös rohkeutta tehdä isojakin päätöksiä elämässään. Assi toivoo myös, että kumppani olisi seikkailijaluonne, jonka kanssa voisi nähdä maailmaa.

Miikka, 34 vuotta, Kouvola

(kuva: MTV)

34-vuotias putkiasentajana työskentelevä Miikka asuu Kouvolan maaseudun rauhassa isovanhemmiltaan perimässään talossa, jossa on hyvin tilaa myös vaimolle.

Miikalla on pilkettä silmäkulmassaan, ja hän on luonteeltaan elämänmyönteinen, rauhallinen ja luotettava. Omien sanojensa mukaan hän tosin osaa olla myös itsepäinen.

Vapaa-ajallaan Miikka nauttii vauhdin huumasta enduro- ja motocross-harrastustensa parissa. Hänelle tärkeää on myös liikunta, luonto ja reissaaminen. Matkustelun kautta tutuksi ovat tulleet niin Intia, Thaimaa kuin Yhdysvallatkin.

Miikka toivoo avioliitolta kumppanuutta, ystävyyttä ja yhteistä tekemistä – omaa aikaa ja omia juttuja unohtamatta. Miikan ihannepuoliso on huumorintajuinen, positiivinen ja liikunnallinen.

Lauri, 30 vuotta, Espoo

(kuva: MTV)

Erityisopettajana työskentelevä 30-vuotias Lauri on luonteeltaan hauska, empaattinen ja hyväntahtoinen. Lauri on usein kaveriporukassaan hauskuuttaja, seuramies ja ilopilleri, mutta hänessä on myös herkkä ja syvällinen puoli.

Liikunnallinen Lauri urheilee monipuolisesti muun muassa pallopelien ja kuntosaliharjoittelun parissa. Vapaa-ajallaan hän myös soittaa pianoa, kuuntelee äänikirjoja ja viettää aikaa ystäviensä ja perheensä seurassa. Sosiaalisesti lahjakas mies kokeekin, että hän on saanut paljon hienoja ihmisiä elämäänsä. Vain vaimo vielä puuttuu.

Lauri toivoo, että hänen aviopuolisonsa on sanavalmis, positiivinen, kokeilunhaluinen, hyväsydäminen ja osaa asettua muiden ihmisten asemaan. Tulevaisuuden haaveissa siintää myös perhe.

Otto, 35 vuotta, Valkeakoski

(kuva: MTV)

Valkeakoskella tyttärensä kanssa asuva 35-vuotias Otto työskentelee voimalaitosoperaattorina ja on vastikään valmistunut personal traineriksi.

Otto on luonteeltaan rohkea, ystävällinen ja rehellinen, ja muiden kunnioitus on hänelle tärkeä arvo. Hän kuvailee itseään yes-maniksi, sillä hän pyrkii sanomaan uusille mahdollisuuksille mieluummin kyllä kuin ei. Otto elää aktiivista elämää ja harrastaa muun muassa kuntosalia, futsalia, ilmajoogaa ja golfia.

Otto haaveilee kumppanista, jonka kanssa viettää aikaa niin kotona kuin aktiviteeteissa, ja jonka kanssa voisi nähdä maailmaa ja oppia uutta.

Ensitreffit alttarilla maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 30.8. klo 21 alkaen.

Lue myös: MTV: Muistatko Ensitreffit alttarilla -Ollin? Kertoo nyt, mitä elämä toi eteen ohjelman jälkeen

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -suosikit Niina ja Lari saavat lapsen! Vappu Pimiä tiivisti monen tunnot kommenteissa

Kilpailut

Uusimmat