Kuva: AOP

Meghan Markle muistelee painajaismaista hetkeä - lastenhuoneessa syttyi tulipalo

28.08.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi

Meghan Markle paljastaa uudessa podcastissaan poikansa Archien joutuneen läheltä piti -tilanteeseen, kun lastenhuoneessa syttyi tulipalo.

Sussexin herttuatar Meghan Markle, 41, muistelee uudessa Archetypes-podcastissaan, kuinka hänen poikansa Archie Harrison Mountbatten-Windsor joutui vaaralliseen tilanteeseen tulipalon sytyttyä lastenhuoneessa.

Herttuatar kertoo tulipalon syttyneen sillä aikaa, kun Markle oli puolisonsa prinssi Harryn, 37, kanssa osallistumassa tapahtumaan Etelä-Afrikassa. Pariskunta sai illanviettoonsa tiedon, että lastenhuoneessa oli syttynyt tulipalo. Archie oli tuolloin neljän kuukauden ikäinen.

Marklen mukaan tulipalo syttyi sillä aikaa, kun lastenhoitaja oli Archien kanssa hakemassa välipalaa ennen nukkumaanmenoa. Palo sai alkunsa huoneen patterista.

Vaikka tilanteesta selvittiin säikähdyksellä, Markle oli järkyttynyt tilanteesta.

- Hänen piti olla nukkumassa huoneessa, Markle toteaa.

Herttuattaren mukaan lastenhuoneessa ei ollut palovaroitinta, mutta joku oli haistanut savunhajun rappukäytävässä ja toiminut nopeasti.

Kamalista uutisista huolimatta hänen ja Harryn oli kuitenkin osallistuttava kuninkaallisiin tilaisuuksiin. Hänen mukaansa pariskunta ehti käydä tapauksen jälkeen katsomassa lastaan, mutta vastahakoisuudesta huolimatta heidän oli kuitenkin lähdettävä vielä toiseen tilaisuuteen.

- Meidän piti jättää lapsemme, Markle muistelee.

- Vaikka meidät oli siirretty toiseen majapaikkaan, meidän piti silti jättää hänet ja osallistua toiseen tapahtumaan, herttuatar jatkaa.

Lue myös: Meghan Marklen tuleva podcastsarja tarttuu naisiin kohdistuviin stereotypioihin

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä nähtiin "piilotettu" viesti - huomasitko sinä?

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan tekivät "henkeäsalpaavan" ehdotuksen kuningattarelle - hovi järkyttyi

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat