Kuva: AOP

Anne Hechen onnettomuudessa kotinsa menettänyt nainen reagoi näyttelijän kuolemaan - "Ei ole sanoja"

15.08.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Anne Heche menehtyi kolarissa saamiinsa vammoihin perjantaina.

Näyttelijä Anne Heche julistettiin perjantaina kuolleeksi. Heche oli saanut vakavia vammoja auto-onnettomuudessa viikkoa aiemmin. Heche oli menehtyessään 53-vuotias.

Heche törmäsi autollaan ensin autotalliin ja jatkoi tämän jälkeen ajoaan. Vähän ajan päästä Heche törmäsi Los Angelesin Mar Vistassa asuinrakennukseen aiheuttaen tulipalon. Sekä auto että rakennus syttyivät tuleen. Kyseisessä talossa vuokralla asunut ja onnettomuuden myötä kotinsa menettänyt Lynne Mishele on nyt reagoinut uutiseen Hechen poismenosta. Mishele puhuu aiheesta Instagram-julkaisussaan.

- Uutinen Anne Hechen menehtymisestä on järkyttävä. Hänen perheensä, ystävänsä ja etenkin hänen lapsensa ovat kokeneet suuren menetyksen, ja ajatukseni ovat heissä. Tämä koko tilanne on traaginen. Ei ole sanoja. Lähetän rakkautta kaikille, joita asia koskettaa, Mishele sanoo Instagram-videolla.

Jos upotus ei näy, näet videon täältä.

Onnettomuuden jälkeen Mishelen vuokraaman asunnon omistajat käynnistivät joukkorahoituskampanjan, jolla kerätään varoja Mishelelle. Joukkorahoituskampanjan sivulla kerrotaan, että Mishele onnistui pakenemaan lemmikkiensä kanssa kotoaan tulipalon sattuessa ja että Mishele menetti lähes koko omaisuutensa palossa. Kampanjalla on onnistuttu keräämään tähän mennessä yli 170 000 euroa.

Poliisista kerrottiin muun muassa Los Angeles Timesille, että Hechellä oli onnettomuuden aikaan kokaiinia elimistössään. Tapauksesta oli käynnissä poliisitutkinta, jossa Hecheä epäiltiin rattijuopumuksesta. Tutkinta on nyttemmin lopetettu.

Hechen edustaja tiedotti sunnuntaina 14. elokuuta, että Hechen hengityskone sammutettiin. Huffington Post kirjoittaa, että Hecheä pidettiin hengityskoneessa siihen saakka, että hänen elinluovutuksistaan saatiin sovittua.

Lue myös: Kaapista ulos tuleminen vei näyttelijä Anne Hechen työt - näyttelijälegenda puuttui asiaan

Lähteet: Huffington Post, Huffington Post, Gofundme, People, Today

Kilpailut

Uusimmat