Kuva: AOP

Britney Spearsin ex-aviomies julkaisi videot, joissa laulaja huutaa lapsilleen - "Valehtelun täytyy loppua"

11.08.2022 17:45 - Riia Frost

Britney Spears ja Kevin Federline väittelevät sosiaalisessa mediassa siitä, haluavatko heidän lapsensa oikeasti olla tapaamatta äitiään.

Laulaja Britney Spearsin, 40, ex-aviomies Kevin Federline, 44, on saanut tarpeekseen hänen ja Spearsin julkisuudessa käydystä kiistelystä heidän lapsiinsa liittyen. Federlinen turhautumisen tunne kasvoi entisestään erityisesti sen jälkeen, kun Spears oli avautunut Instagram-tilillään siitä, miten hänen lapsensa ovat olleet vihamielisiä laulajaa kohtaan. Lisäksi Spears on aikaisemmin ärähtänyt ex-aviomiehelleen siitä, kun tämä oli väittänyt julkisesti, etteivät heidän lapsensa haluaisi enää tavata äitiään.

Federline haluaa osoittaa maailmalle, että Spearsilla on kiistanalainen suhde lapsiinsa. Siksi Federline julkaisi Instagram-tilillään videot, joissa Spears riitelee lastensa Seanin ja Jaydenin kanssa aggressiivisesti. Federline selittää kolmannessa julkaisussaan, miksi hän päätti näyttää kyseiset videot julkisesti.

”En voi vain istua ja antaa lasteni olla syytösten kohteena tällä tavoin kaiken sen jälkeen, mitä he ovat käyneet läpi. Niin paljon kuin se sattuukin, olemme päättäneet perheenä julkaista nämä videot, jotka pojat taltioivat ollessaan 11- ja 12-vuotiaita. Nämä videot eivät ole edes vielä pahimmasta päästä. Valehtelun täytyy loppua. Toivon, että lapsemme kasvavat tätä paremmiksi”, Federline kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Ensimmäisessä videossa näkyy, kuinka Spears riitelee lastensa kanssa pimeässä makuuhuoneessa. Toinen Spearsin lapsista kummastelee, miksi heidän äitinsä oli tullut häiritsemään heitä juuri, kun he olivat menossa nukkumaan.

- Tämä on minun taloni. Ja haluan tulla laittamaan kasvoosi rasvaa, koska se on karhea, ja sinä vain sanot siihen, että ”ei, se on kunnossa”, niin se ei ole, Britney huutaa.

- Teidän kaikkien täytyy alkaa kunnioittamaan minua, onko selvä? Te kaikki käyttäydytte kuin lapset... jopa Robin on kuin v*tun lapsi, Spears lisää.

On toistaiseksi vielä epäselvää, kehen Robiniin pop-tähti tarkalleen viittaa. Videon lopussa Spears ärähtää lapsilleen vielä kerran, kun hän haluaa tehdä heille yhden asian selväksi.

- Teidän täytyy alkaa kunnioittamaan minua arvokkaana naisena. Olen nainen, joten olkaa minulle kiltisti, ymmärrättekö?! Spears huutaa ennen kuin hän lähtee huoneesta pois.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa ensimmäisen videon täältä.

Toinen video on kuvattu ajomatkan aikana, jossa Spears riitelee lastensa kanssa siitä, ettei Seanilla ollut kenkiä jaloissaan kaupassa, vaan näytti paljaat varpaansa julkisesti. Kyseisen teon vuoksi Spears oli takavarikoinut Seanin puhelimen.

- Oletko menettänyt järkesi?! Välitän, mutta olen v*tun shokissa. Pelkään sinua, koska olet outo, koska käyt läpi murrosikää, enkä tiedä, mitä sanoa! Mutta välitän silti enemmän kuin tiedät. Minun pieni kehoni ei pysty käsittelemään tätä kaikkea. Joskus en edes tiedä, mitä sanoa sinulle. Otin puhelimesi, koska olin shokissa, Spears huutaa TMZ-julkaisun saamalla videolla.

Yhtäkkiä Spears kysyy Jadeniltä, miten häntä ei haitannut veljensä huolestuttava käytös lainkaan, johon Jaden vastaa ”koska hän on veljeni”. Kyseiseen vastaukseen Spears ei tyydy, vaan kummastelee Seanin tekoa entisestään. Jayden päättää vielä jatkaa veljensä puolustamista.

- Luulen, että ajattelet vain itseäsi, koska et anna meidän puhua loppuun, Jayden toteaa äidilleen.

- Sano, mitä sinun täytyy sanoa. Haluan kuulla, mitä sinulla on sanottavana, Spears sanoo.

- Unohdin, koska keskeytät minut jatkuvasti, Jayden vastaa, johon Spears naurahtaa.

- Haluat luistella, onko se mitä haluat? Spears kysyy.

- Ei, enkä edes tiedä, miten, Jayden sanoo kummastellen.

Tämän jälkeen Spears alkaa yhtäkkiä puhumaan siitä, miten luistelu on helpompaa kuin rullaluistelu. Videosta ei käy ilmi, päätyikö perhe lopulta luistelemaan iltamyöhään.

Spears ei ole toistaiseksi kommentoinut Federlinen julkaisuja. Federlinen molempien julkaisujen kuvateksteissä huolestunut isä lähettää ex-vaimolleen lyhyen ja ytimekkään viestin: ”ole kiltti ja lopeta”.

Toisen Federlinen julkaisemista videoista voit katsoa alta

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa toisen videon täältä.

Lue myös: Madonna haluaa julkaista musiikkia Britney Spearsin kanssa - "Hän näki oven olevan auki"

Lue myös: Britney Spearsin ja Elton Johnin duetto varmistui - kyseessä Spearsin paluu pitkän tauon jälkeen

Lähteet: TMZ, The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat