Kuva: AOP

Brad Pittin ja Angelina Jolien tytär esiintyi musiikkivideolla - kohtaus poistettiin yllättäen

04.08.2022 13:45 - Jenni Tuusjärvi

Perhe haluaa suojella Shilohin yksityisyyttä, jonka vuoksi häntä ei enää nähdä Hamilton Evansin videolla.

Näyttelijäpariskunta Brad Pittin, 58, ja Angelina Jolien, 47, tytär Shiloh, 16, on menettänyt sydämensä tanssille ja hän pääsikin näyttämään taitojaan koreografi Hamilton Evansin videolla.

Tosin vain lyhytaikaisesti.

Kesäkuussa Youtubessa julkaistussa videossa esiintyy nuoria tanssijoita Doja Catin Vegas-kappaleen tahtiin. Video on kuitenkin nyttemmin sumennettu kohdasta 2:30 alkaen, jossa Shiloh esiintyy. Summennus päättyy Shilohin osuuden jälkeen ja jatkuu normaalisti.

Video on kerännyt Youtubessa lähes 2,5 miljoonaa katselukertaa, joka on paljon enemmän, kuin Evansin videot tyypillisesti saavat. Hänen muiden videoidensa katselukerrat ovat kymmeniä tuhansia.

"Valitettavasti Shilohin ryhmä on sumennettu videolta väliaikaisesti perheen ja lakimiesten pyynnöstä. Tämä on tehty hänen yksityisyytensä kunnioittamiseksi. Hän on keskittynyt harjoittelemaan ja kehittymään turvallisessa ja suojellussa ympäristössä. Pyydämme kunnioittamaan tätä päätöstä, kiitos", Evans kirjoittaa videon kommenttiosiossa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Päätös Shilohin osuuden sumentamisesta on saanut kommentoijat käymään keskustelua aiheen tiimoilta, joka on saanut pääasiassa ymmärtäväistä palautetta.

"Tämä on hyvä päätös. Hän on julkinen henkilö. Tätä käsiteltiin kaikkialla mediassa. Se voi olla aika ahdistavaa Shilohille, joka vaikuttaa hieman ujolta", eräs kommentoija kirjoittaa.

"Hän on alaikäinen ja hänen vanhempansa ovat kuuluisia. Se ei anna miljoonille ihmisille automaattisesti oikeutta jakaa hänen videotaan ja puhua hänestä. He [vanhemmat] tekivät sen suojellakseen häntä. Hänen vanhempansa tietävät hyvin, mitä se voi tehdä mielenterveydelle, kun tuhannet ihmiset puhuvat sinusta. Etenkin silloin, kun on nuori", toinen kommentoija toteaa.

Shiloh on nähty ajoittain julkisuudessa vanhempiensa seurassa. Hänet nähtiin muun muassa äitinsä ja veljensä Paxin, 18, kanssa Paper and Glue -dokumenttielokuvan ensi-illassa marraskuussa 2021.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Lue myös: Angelina Jolie paljasti koskettavan tarinan Shiloh-tyttären nimen takaa

Lue myös: Angelina Jolie kertoo harvinaisen avoimesti perheestään - "Olen joka päivä tietoinen, mitä teen väärin"

Lue myös: Angelina Jolie toi lapsensa Marvel-elokuvan ensi-iltaan - katso, miltä perhe näyttää nykyään

Kilpailut

Uusimmat