Kuva: AOP

Joel Harkimo kutsuu suomalaiset julkkikset jälleen seikkailulle Atlantin yli - katso, ketkä ovat mukana

03.08.2022 12:45 - Lauri Kujanpää

Atlantin yli on suomalainen formaatti, joka palkittiin viime keväänä International Format Awards -tapahtumassa paras realityformaatti -kategoriassa.

TV5-kanavalla on seurattu kahteen kertaan todellista jännitysnäytelmää, jossa tunnetuista suomalaista koostuva miehistö ylittää Atlantin valtameren. Luonnonvoimat näyttävät jälleen mahtinsa, kun hittisarjasta nähdään odotettu 3. kausi TV5:lla ja discovery+-palvelussa.

Joel Harkimo kutsuu rohkealle matkalle viisi kiinnostavaa suomalaista julkisuuden henkilöä. Mukana ovat tubettaja, laulaja ja lauluntekijä Sara Forsberg, yrittäjä, juontaja ja ex-malli Anne Kukkohovi, tv-viihteen moniottelija ja Duudsonien voimahahmo Jarno Laasala, pop-tähti Pete Parkkonen sekä ravintoloitsija ja useassa maassa palkittu huippukokki Michael Björklund.

Tutun ja turvallisen Lintu-purjeveneen kipparina toimii luottokapteeni Kenneth ”Kentsu” Thelen. Kokeneet vahtipäälliköt Atlantin tyrskyissä ovat itseoikeutetusti veneen omistaja Jyrki Mäki sekä kokenut purjehtija ja pelastusvastaava Patrick Neuhaus.

Atlantin yli on suomalainen formaatti, joka palkittiin viime keväänä International Format Awards -tapahtumassa paras realityformaatti -kategoriassa. Sarjan paikalliset versiot ovat olleet menestys myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Atlantin yli 3. kausi TV5 ja discovery+ 24.8. alkaen.

(kuva: Discovery+)

Lue myös: Joel Harkimo oppi isästään uusia puolia yhteisellä purjehdusmatkalla - "Ei huutanut kertaakaan"

Lue myös: Joel Harkimo hävisi vedon ja joutui ajamaan tukkansa siiliksi - someseuraajilta yksimielinen reaktio

Kilpailut

Uusimmat