Kuva: AOP

Madonna ei halua naisvihaajien ohjaavan hänen elokuvaansa: "Kukaan muu ei kerro tarinaani paitsi minä"

30.07.2022 08:15 - Riia Frost

Madonna toimii elokuvaprojektinsa ohjaajana ja käsikirjoittajana.

Pop-musiikin kuningatar Madonna, 63, on omien sanojensa mukaan työskennellyt kovasti saadakseen tulevan elämäkertaelokuvansa ulos mahdollisimman todenmukaisena. Madonna toimii itse elokuvansa ohjaajana ja käsikirjoittajana. Artisti on ollut ohjaajanpenkissä aikaisemmin Filth & Wisdom - ja W.E.-elokuvissa, joista jälkimmäinen sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta pukusuunnittelusta.

Laulajan elokuvan päänäyttelijästä ei ole toistaiseksi varmuutta, mutta Madonnan rooliin on pohdittu muun muassa Inventing Anna -sarjasta tuttua Julia GarneriaBlack Widow -sarjan tähteä Florence Pughia ja muusikko Bebe Rexhaa. 

Madonna keskustelee Variety-julkaisussa muun muassa kyseisestä elokuvaprojektistaan. Madonna paljastaa syyt, miksi hän päätti tehdä elokuvan itsestään, saati osallistua sen tekoon niin vahvasti. Päätökseen vaikutti Madonnan mukaan muun muassa hänen kyllästymisensä miesohjaajiin, jotka vihaavat naisia.

- Minulla on ollut epätavallinen elämä, joten minun täytyy tehdä epätavallinen elokuva. Se oli myös ennaltaehkäisevä teko, koska monet ihmiset ovat yrittäneet tehdä elokuvia minusta. Suurin osa heistä on ollut naisvihaajia. Joten laitoin jalkani oven väliin ja sanoin ”kukaan muu ei kerro tarinaani paitsi minä”, Madonna kertoo.

Vaikka elokuvaprojektista ei ole paljastettu paljoa, Madonna uskaltaa myöntää, että hänellä on ollut hieman ongelmia käsikirjoituksensa suhteen.

- Minulla on todella pitkä käsikirjoitus, jota minun on erittäin vaikea lyhentää. Olen karsinut siitä paljon, mutta se on kuin hakkeroisi raajojani, Madonna kuvailee.

Vaikka Madonna onkin viime vuosina keskittynyt käsikirjoittamaan hänen elokuvaansa, hän ei suinkaan ole jättänyt musiikkiuraansa taakseen. Madonna on ollut aktiivisesti keikoilla ja jopa julkaissut remix-version kappaleestaan Frozen. Madonna kertoo, mitkä ovat hänen tulevaisuuden suunnitelmansa musiikkiuransa suhteen.

- Etsin vain mielenkiintoisia ja hauskoja tapoja uudelleenjulkaista katalogiani ja esitellä musiikkiani uudelle sukupolvelle, Madonna sanoo.

- Frozen-remixin tekeminen oli niin hauskaa, mutta heräsin yhtenä päivänä ajatukseen ”olen niin kyllästynyt elämään menneisyydessä”. Haluan palata kiertueille, koska olen lavan olento. Se on minun onnellisuuteni paikka, Madonna lisää.

Lopuksi Madonna kommentoi uutista, jonka mukaan hän kieltäytyi myymästä kappalekatalogiaan. Madonna kertoo syyn päätökselleen.

- Koska ne ovat minun kappaleitani. Omistus on kaikki kaikessa, eikö olekin? Madonna toteaa.

Madonna keskittyy tällä hetkellä keikkailuun ja elokuvaprojektiinsa. (kuva: AOP)

Lue myös: Texasin koulusurma järkyttää, muun muassa Madonna vaatii kiristystä aselakiin: "Miten on mahdollista"

Lue myös: Madonna poseeraa erikoisessa taidevideosarjassa: "Robottituhatjalkainen ryömii ulos vaginastani"

Lähteet: Daily Mail, Variety, ELLE

Kilpailut

Uusimmat