Kuva: AOP

Elon Musk havittelee eksäänsä Natasha Bassettia takaisin - niin läheinen lähde ainakin väittää

20.07.2022 13:15 - Riia Frost

Elon Muskin ja Natasha Bassettin erosta on kulunut yli viikko.

Uutisoimme 12. heinäkuuta, että miljardööri Elon Musk, 51, ja australialainen näyttelijä Natasha Bassett, 30, erosivat noin puolen vuoden pituisen suhteen jälkeen. Erosta ilmoitettiin sen jälkeen, kun Muskin uutisoitiin saaneen viime vuoden marraskuussa salaa kaksoset hänen omistamansa Neuralink-yrityksen ylimmän johtajan Shivon Zilisin, 36, kanssa. Ex-pariskunnan eräs läheinen lähde kertoi, että eroon vaikutti muun muassa se, että Basset halusi keskittyä hänen näyttelijänuraansa menestyksekkään Elvis-elokuvansa myötä.

Nyt ex-pariskunnan toinen läheinen lähde kertoo yksinoikeudella Hollywood Life -julkaisulle, ettei Musk ole ottanut eroa kovinkaan hyvin vastaan, ja että hän edelleen toivoo saavansa eksänsä joku päivä takaisin.

- Elon pyysi Natashaa palaamaan hänen kanssaan yhteen ennen miljardöörin matkaa Mykonosiin, mutta hän kieltäytyi toistuvasti, lähde sanoo.

Muskin lomamatka Kreikkaan ei suinkaan antanut hänelle parempaa mahdollisuutta saada eksänsä takaisin. Musk nimittäin nähtiin viettämässä aikaa Mykonoksen saarella yhdessä keltaisiin bikineihin pukeutuneen naisen kanssa. Seuraavana päivänä Muskista julkaistiin lisää kuvia, kun miljardööri oli paidattomana monien naisten ympäröimänä.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lähde paljastaakin, että Natashalla ja hänen ystävillään on teoria Muskin kummalliseen käytökseen.

- Natasha ja hänen lähipiirinsä uskovat, että Elon yritti tehdä häntä mustasukkaiseksi, lähde toteaa.

- Mutta tämä ei tehnyt Natashaa mustasukkaiseksi. Tämän kaltainen käytös on yksi niistä syistä, miksi Natasha päätti lopettaa parisuhteen ja tämä kaikki vain varmistaa hänelle, että hän teki oikean päätöksen, lähde lisää.

Musk tai Bassett eivät ole toistaiseksi kommentoineet eroaan millään tavalla. Musk ei ole myöskään toistaiseksi ottanut kantaa pariskunnan läheisen lähteen kertomuksiin.

Natasha Barrett. (kuva: AOP)

Lue myös: Elon Muskin isä kertoo saaneensa salaa lapsen tytärpuolensa kanssa: 'Olemme maan päällä lisääntyäksemme'

Lue myös: Elon Musk vastaa Twitterin oikeushaasteuhkauksiin: "Heidän täytyy paljastaa bottitietonsa oikeudessa"

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat