Kuva: Julius Konttinen

Jannika B kertoo humoristisella tavalla, miten julkkista kannattaa lähestyä: "Vältä kovia ääniä"

13.07.2022 21:15 - Riia Frost

Laulaja Jannika B jakaa humoristisessa Instagram-julkaisussaan vinkkejä siitä, miten fanien kannattaa lähestyä julkisuuden henkilöä.

Moni julkkis saattaa törmätä faneihin muuallakin kuin keikoilla ja joskus jopa hyvinkin arkisissa tilanteissa. Usein tällainen yllättävä kohtaaminen ei tunnu haittaavan joitakin julkkiksia, mutta epäsopivat tilanteet ja joidenkin fanien tungettelevat lähestymistavat ovat saaneet monetkin tähdet ärähtämään.

Nyt laulaja-lauluntekijä Jannika B, 37, antaa vinkkejä uudessa Instagram-julkaisussaan siitä, miten julkkiksia kannattaa lähestyä ilman, että kohtaamisesta jää kummallekaan osapuolelle ikävä maku suuhun. Julkaisusta ei käy ilmi, viittaako Jannika B johonkin tiettyyn kokemukseensa, tai että mikä ylipäätänsä sai artistin kirjoittamaan kyseisestä aiheesta.

Jannika B:n julkaisu on hyvin humoristisävyinen ja kevytmielinen, sillä artisti kuvailee julkkiksia eläindokumenttimaiseen tyyliin.

"Kesällä voi bongata tavallisten ihmisten keskuudessa harvinaisen, mutta monelle tutun taviksen sukulaislajin: julkkiksen (julkimo, aiemmin julkisuudesta tuttu henkilö)! Julkkikset ovat kooltaan ja ulkonäöltään vaihtelevia. Talvella julkkiksella on useasti yllään peittävämpi camouflage, kun kesällä se taas on helpommin tunnistettavissa". Jannika B avaa.

"Julkkis on yleensä ystävällinen, eikä sitä tarvitse pelätä. On syytä kuitenkin huomioida, että jos sillä on poikasia mukanaan, se saattaa olla varsin suojeleva näitä kohtaan. Tällöin sitä ei suositella lähestymään - poikasiaan suojelevan julkkiksen käytös saattaa tottumattomasta vaikuttaa melko tylyltä tai jopa aggressiiviselta", Jannika B lisää.

Jannika B:n julkaisussa on myös kuva, jossa artistilla on aurinkolasit päässään ja hänen takanaan istuvat muusikon omat lapset sekä aviomies rock-laulaja Toni Wirtanen, 47. Jannika B jatkaa kirjoitustaan painottamalla myös, ettei kannata yrittää ruokkia julkkiksia, koska heillä saattaa olla häiritseviä ruokailutottumuksia. Lisäksi Jannika B painottaa faneja lukemaan ensin tilannetta ennen kuin he päättävät mennä puhumaan julkkikselle.

"Tarkkailemalla julkkista hetken aikaa etäämmältä, voit helposti tulkita sen eleistä ja olemuksesta, onko se avoin lähestymiselle. Yksin tai toisten täysikasvuisten ihmis- tai julkkisyksilöiden kanssa liikkuessaan julkkis on yleensä vastaanottavainen ja suhtautuu sitä lähestyvään henkilöön ystävällisesti ja uteliaasti", Jannika B vihjaa.

Lopuksi Jannika B painottaa, että kun kaikkien yllä mainittujen havaintojen jälkeen henkilö on viimeinkin tehnyt päätöksen lähestyä julkkista, kannattaa se tehdä silti hyvin hellävaraisesti.

"Julkkista lähestyttäessä kannattaa peli avata ottamalla katsekontakti. Vältä kovia ääniä ja liiallista huomiota herättävää käytöstä, sillä tämä saattaa säikyttää varovaisemman julkkiksen", Jannika B lisää.

Jannika B:n koko julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Jannika B:n asu sisältää sanoman - 'Toivon, etteivät ihmiset unohtaisi, mitä maailmalla tapahtuu'

Lue myös: Yllättävä vaihdos - Jannika B hyppää rakastetun hittisarjan juontajaksi

Kilpailut

Uusimmat