Kuva: AOP

"Sain kotiosoitteesi, toivottavasti ei haittaa" - David Beckham huolestui vainoajan rakkauskirjeistä

13.07.2022 18:15 - Riia Frost

David Beckhamin vainoaja määrättiin pidätettäväksi.

Westminster Magistratesin oikeudessa käsiteltiin tapausta, jossa eläköityneen jalkapalloilijan David Beckhamin, 47, fani Sharon Bell, 58, oli syytettynä tähden vainoamisesta. Oikeustuomari Michael Snow katsoi Bellin syyllistyneen kyseiseen rikokseen ja määräsi hänet pidätettäväksi vainoamisesta mielenterveyslain nojalla. Tuomari asetti myös vainoajalle kiellon ottaa yhteyttä Beckhamiin ja hänen perheeseensä. Asiasta ei kuitenkaan käydä rikosoikeudenkäyntiä, koska naisella on todettu mielenterveyden häiriö.

- Tämä on yksi niistä harvoista tapauksista, joissa toistaiseksi voimassa oleva määräys on tarpeellinen, jotta voidaan suojella Bechamin perheenjäseniä rouva Bellin aiheuttamilta vakavilta henkisiltä ja fyysisiltä vahingoilta, Snow perustelee.

Oikeudenkäynnissä käsiteltyjen tietojen mukaan Bell oli useasti ilmestynyt Beckhamin asunnoille ja lähettänyt tähdelle uhkauksia sisältäviä rakkauskirjeitä viime vuoden heinäkuun ja marraskuun välisenä aikana. Bell oli lähettänyt kirjeitä ennen kuin hän tunkeutui tähden Oxfordshiren ja Länsi-Lontoon asuntoihin, jotka Beckham jakaa myös vaimonsa muotisuunnittelija Victoria Beckhamin, 48, kanssa. Oikeudessa kuultiin, kuinka Bell ei ollut suostunut lähtemään Beckhamien asuinalueelta ennen kuin vartijat väittivät osoitteen olevan väärä.

- Se sai minut huolestumaan siitä, mitä hän tekisi seuraavaksi, Beckham toteaa ääneen luetussa lausunnossaan.

David Beckham ja Victoria Beckham joutuivat perheensä kanssa kärsimään vainoajan uhkaavasta käytöksestä. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Beckham myös painotti, ettei hän ole koskaan tavannut Belliä. Beckham toteaakin lausunnossaan, että vainoajan käytös eskaloitui kuukausien varrella.

- Minusta tuntui, että kielenkäyttö kirjeissä eskaloitui ja muuttui entistä tunteellisemmaksi ja uhkaavammaksi minua ja perhettäni kohtaan. Tämä sai minut huolestumaan, Beckham kertoo.

Beckham jopa kuvailee tunnetilaansa sillä hetkellä, kun Bell oli yrittänyt hakea hänen lapsensa koulusta.

- Tunsin oloni avuttomaksi ja vihaiseksi siitä, etten voinut tehdä mitään. Olin hyvin huolissani lasteni turvallisuudesta, Beckham sanoo ääneen luetussa lausunnossaan.

Victoria Beckham kertoi omassa lausunnossaan, että hän meni hakemaan lastaan vartijan kanssa, kunnes poliisit pidättivät Bellin.

Uhkaavat kirjeet

Oikeudenkäynnissä luettiin ääneen Bellin käsinkirjoitettuja rakkauskirjeitä, joissa fani osoittaa syvää rakkauttaan entistä jalkapalloilijaa kohtaan. Bell oli myös ilmoittanut aikeestaan saapua idolinsa asunnolle useissa eri kirjeissä.

”Sain kotiosoitteesi etsivätoimistosta, toivottavasti sinua ei haittaa. Minulla on tunteita sinua kohtaan, David”, kirjeessä lukee.

Yhdessä kirjeessä Bell jopa kehotti uhkailevaan sävyyn Beckhamia pysymään hänen asunnollaan, jotta he voisivat viimeinkin tavata.

”Sanoit, että jos kirjoittaisin sinulle ensin ja olisin aseeton (ja tulen olemaan), niin voisin tulla keskustelemaan kanssasi teelle (Earl Grey -tee on lempparini). Haluaisin niin kovasti keskustella kanssasi, joten saisinko tulla luoksesi juttelemaan?” Bell lisää kirjeessään.

Jotkut uhkauksista kohdistuivat myös Beckhamin vaimoon Victoriaan. Bell oli jopa kirjoittanut omituisia väitteitä entisestä Spice Girls -yhtyeen laulajasta yrittäessään saada Beckhamia jättämään vaimonsa.

”Victoria on minulle velkaa, David, koska hän sanoi varastaneensa pankkitililtäni vuosien ajan, mikä ei ole kovin kivaa. Arvostaisin, jos hän ei olisi siellä”, kirjeessä sanotaan.

Tuomari Snow sanoo olevansa tyytyväinen siihen, että Bell oli suorittanut rikollisen toimintansa, jotta oikeus pystyi tekemään pidätysmääräyksen. Beckhamit eivät ole toistaiseksi kommentoineet tapausta enempää.

David Beckham. (kuva: AOP)

Lue myös: Victoria ja David Beckham viettävät 23-vuotishääpäiväänsä - muistivat toisiaan suloisesti somessa

Lue myös: David Beckham jakoi videon, joka saa hymyn huulille - "Älä kerro äidille!"

Lähteet: BBC, Sky News

Kilpailut

Uusimmat