Kuva: AOP

Elon Muskin sisko ei halua hänen lastensa näkevän keskusteluja näiden enosta: 'Lapseni eivät ymmärrä'

12.07.2022 09:15 - Riia Frost

Elon Muskin sisko ei näe syytä, miksi hänen veljestään tulisi puhua negatiivisesti.

Elokuvaohjaaja ja tuottaja Tosca Musk, 47, on huolissaan siitä, mitä hänen lapsensa joutuvat kohtaamaan internetissä hänen miljardööriveljensä Elon Muskin, 51, ympärillä pyörivien keskusteluiden takia. Ohjaaja sanoo Sunday Times -julkaisussa, että hän pelkää hänen lastensa altistuvan ihmisten negatiivisille mielipiteille hänen kuuluisasta veljestään. Musk kun toivoisi, että hänen lapsensa voisivat nähdä kohutun miljardöörin ainoastaan heidän enonaan.

- En halua, että lapseni katsovat YouTubea ja huomaavat yhtäkkiä vitsejä veljestäni. Se saa heidän olonsa epämukaviksi. He eivät ymmärrä, miksi ihmiset sanoisivat negatiivisia asioita hänestä, Musk toteaa.

Musk ei viittaa varsinaisesti mihinkään tiettyyn negatiiiseen kommenttiin tai kohuun hänen veljestään. Viime aikoina keskustelua ovat kuitenkin herättäneet esimerkiksi miljardöörin salakaksoset, jotka hän sai viime vuonna Neuralink-yrityksen ylimmän johtajan Shivon Zilisin kanssa. Musk jopa puolustaa menestynyttä veljeään ja sanoo, ettei näe mitään syytä, miksi Elonista tulisi puhua negatiiviseen sävyyn.

- Olen äärimmäisen ylpeä isoveljestäni. Hän on ilmiömäinen, Musk ylistää.

- Hän on poikkeuksellinen niin monella tavalla ja hänen tavoitteensa auttaa ihmiskuntaa ovat ylitse kaiken, mitä kukaan voi kuvitella, Musk lisää.

Musk myös painottaa, että vaikka hänen veljensä onkin nimetty maailman rikkaimmaksi mieheksi, niin hän vihaa sitä, kun muut ihmiset olettavat, että hän itse olisi myös varakas.

- Minulla ei ole kasoittain rahaa. Elon ja minä emme ole sama henkilö. Hän ei myöskään kirjoita minulle shekkejä, Musk korostaa.

Muskilla on 9-vuotiaat kaksoslapset Isabeau ja Grayson, joiden hän on avoimesti kertonut saaneen keinohedelmöityksellä. Musk kertookin haastattelussa, miten hän päätyi hankkimaan lapset keinohedelmöityksellä.

- En halunnut hankkia lapsia henkilön kanssa, jonka kanssa en olisi halunnut viettää loppuelämäni yhdessä. Saati olla loppuelämäni kiinni sellaisessa ihmisessä, ja joka vielä päättäisi minun ja lasteni asioista. Enkä halunnut myöskään käydä läpi kamalia avioeroja, Musk avaa.

Tosca Musk haluaa, että hänen lapsensa näkevät hänen veljensä miljardööri Elon Muskin ainoastaan heidän enonaan. (kuva: AOP)

Lue myös: Elon Musk kommentoi kaksosten syntymistä: "Teen parhaani parantaakseni syntyvyyskriisiä."

Lue myös: Talulah Riley kuvailee Elon Muskin olevan täydellinen ex-aviomies: "Hän katsoo perääni"

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat