Kuva: AOP

Adele puhuu avioerostaan ja äitiydestä: "Haluaisin ehdottomasti vielä pari lasta lisää"

05.07.2022 12:15 - Riia Frost

Adelen ja Simon Koneckin avioero astui voimaan viime maaliskuussa ja nykyään laulaja seurustelee urheiluagentti Rich Paulin kanssa.

Laulaja-lauluntekijä Adele, 34, vieraili BBC:n Desert Island Discs -podcastissa, jossa artisti puhuu muun muassa halustaan saada lisää lapsia. Adele seurustelee nykyään urheiluagentti Rich Paulin, 40, kanssa ja he muuttivat yhteen hulppeaan kartanoon viime toukokuussa. Paulilla on jo entuudestaan kolme lasta ja Adelella taas on aikaisemmasta avioliitostaan Simon Koneckin, 48, kanssa 9-vuotias Angelo.

- Haluaisin ehdottomasti vielä pari lasta lisää. Olisi ihanaa, jos me kykenisimme siihen, mutta jos emme, niin onhan minulla Angelo. Haluan vain olla onnellinen, Adele toteaa.

Adele ei suinkaan puhu toiveestaan ensimmäistä kertaa. Adele kertoi Oprah Winfreylle One Night Only -erikoiskonserttilähetyksessä, miten hän haluaisi laajentaa perhettään tulevaisuudessa. Myös Paul on puhunut viime kesäkuussa E! News -julkaisussa haluavansa lisää lapsia ja olla jatkossa paljon kärsivällisempi isä.

Adele toteaakin podcastissa, että äitiys on muuttanut häntä monella eri tavalla.

- Hyvällä, huonolla ja oudolla tavalla. Rakastan olla äiti, Adele lisää.

Adele paljastaa myös, kuinka hän rakastaa sitä, miten Angelo seuraa jo nyt hänen jalanjälkiään, kun 9-vuotias on alkanut rakastamaan musiikkia yhtä paljon kuin artisti itse.

- Angelo on rakastunut musiikkiin. Hän on viimeiset pari vuotta pitänyt videopeleistä, jotka ovat taas enemmän hänen isänsä osaamisaluetta, eikä niinkään minun. Saatamme istua Angelon kanssa alas ja käydä mitä intensiivisimpiä keskusteluja musiikista, Adele avaa.

Jakson aikana Adele myös avautuu hänen ja Koneckin avioerosta, joka astui voimaan viime maaliskuussa. Adele kertookin, oliko avioero vaikea.

- Oli, mutta ei koskaan oikeastaan hankala, koska olemme niin hyviä ystäviä. Lapseni käy läpi sotkuista avioeroa vain kuolleen ruumiini yli, Adele toteaa.

- Ongelmia ei ole, eikä niitä ole koskaan ollutkaan, joten siksi luulen, että oli helpompaa varmistaa, ettei sotkuista avioeroa koskaan tullut. Olin onnekas, kun sain olla Simonin kanssa ja hän on paras. Suhtauduin ehdottomasti kaikkeen armollisesti ja mielestäni se kannatti, Adele lisää.

Adele kertoo, että hän saattaa istua poikansa Angelon kanssa alas ja käydä mitä intensiivisimpiä keskusteluja musiikista. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Adele muutti kumppaninsa kanssa yhteen - julkaisi kuvan, jossa pariskunta seisoo kartanon edessä

Lue myös: Adele kahmi palkintoja Brit Awards -gaalassa – haluaa omistaa palkintonsa erityiselle henkilölle

Lähteet: People, E! News

Kilpailut

Uusimmat