Kuva: AOP / EPA-EFE

Victoria ja David Beckham viettävät 23-vuotishääpäiväänsä - muistivat toisiaan suloisesti somessa

04.07.2022 15:15 - Riia Frost

"He sanoivat, ettei suhde tulisi kestämään", Victoria Beckham kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Yksi maailman tunnetuimmista pariskunnista, eli Victoria Beckham, 48, ja David Beckham, 47, viettävät 23-vuotishääpäiväänsä tänään 4. heinäkuuta.

Entinen Spice Girl -yhtyeen laulaja ja eläköitynyt jalkapalloilija tapasivat toisensa hyväntekeväisyys-ottelussa Mancester United -jalkapallojoukkueen oleskelutiloissa vuonna 1997. Pariskunta kihlautui vuosi myöhemmin ja he menivät lopulta naimisiin vuonna 1999. Nykyään pariskunnalla on neljä yhteistä lasta: Brooklyn Joseph, 23, Romeo James, 19, Cruz David, 17 ja Harper Seven, 10.

Beckhamit muistivat toisiaan hääpäivänään suloisilla Instagram-julkaisuillaan. Muotisuunnittelija Beckham jakoi julkaisussaan kuvan vuodelta 1999, jolloin pariskunta oli entisen jalkapalloilijan isän häissä. Beckham muistelee julkaisussaan, miten moni ei edes uskonut, että heidän parisuhteensa tulisi kestämään näin pitkään.

”He sanoivat, ettei hän ole hauska, ja ettei hän koskaan hymyile. He sanoivat, ettei suhde tulisi kestämään. Tänään juhlimme 23-vuotishääpäiväämme. David, olet kaikkeni ja rakastan sinua niin paljon”, Beckham kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Minuutteja kyseisen julkaisun jälkeen eläköitynyt jalkapalloilija jakoi Instagram-tilillään videon, jossa pariskunta oli Ali G:n haastateltavana Comic Relief -sketsissä vuonna 2001. Videoklipissä Ali G kysyy muun muassa, että pitikö David Spice Girls -yhtyeestä ennen kuin hän tapasi Victorian. Tähän Beckham vastasi: ”Ei, mutta pidin Poshista” viitaten Victorian lempinimeen kyseisessä yhtyeessä. Beckham ei epäröinytkään hyödyntää Posh-lempinimeä omassa Instagram-julkaisussaan.

”23 vuotta sitten Poshista tuli neiti Beckham, mutta hän tulee aina olemaan Posh. Hyvää vuosipäivää, wau mitkä 23 vuotta ja 5 kaunista lasta. Minä ja me kaikki rakastamme sinua”, Beckham kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Beckhamit jakoivat myös Instagram-tarinoissaan yhteiskuviaan ja painottivat rakastavansa toisiaan edelleen kovasti. Pitkäkestoinen parisuhde on kuitenkin joutunut kohtaamaan monet erohuhut, jotka aviopari on joka kerta oikaissut vääriksi. Beckhamit uusivatkin vihkivalansa vuonna 2017 ja puhuvat tänäkin päivänä haastatteluissaan toisistaan kauniisti. 

(kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Victoria Beckham sanoo laihuuden ihannointia vanhanaikaiseksi: "Naiset haluavat näyttää muodokkailta"

Lue myös: David Beckham sulostuttaa videolla Instagramissa - syö porkkanaa yhdessä perheen pupun kanssa

Lähteet: Daily Mail, US Magazine

Kilpailut

Uusimmat