Kuva: AOP

George Michaelin ex-kumppani avoimena: "Me kaikki osasimme odottaa hänen kuolemaansa"

24.06.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Pitkään poptähden kanssa seurustellut Kenny Goss kertoo olleensa suhteen aikana hyvin huolissaan kumppanistaan.

Poptähti George Michael menehtyi joulukuun 25. päivä vuonna 2016. Mies oli kuollessaan 53-vuotias. Ruumiinavauksessa kävi ilmi, että mies kuoli sydänsairauden seurauksena. Kuolinsyytutkijoiden mukaan mies kärsi muun muassa sydänlihassairaudesta ja rasvamaksasta.

George Michaelin entinen puoliso, liikemies Kenny Goss, 63, on nyt avautunut harvinaisessa haastattelussa Michaelista. Goss kertoo Piers Morgan Uncensored -ohjelmassa, että kuolema ei tullut miehen lähipiirille yllätyksenä.

- Me kaikki osasimme odottaa hänen kuolemaansa. Kun elimme yhdessä, käytin hyvin paljon aikaa ollen huolissani hänestä. Hän vihasi sitä, että olin niin huolissani hänestä, Goss kertoo.

Pari oli avoimessa suhteessa vuosina 1996–2009. Goss kuitenkin toteaa, että suhdetta leimasi enemmän onnellisuus kuin huolestuneisuus.

- Hän sanoi aina, että pelastin hänen elämänsä. Se on ehkä vähän liikaa sanottu, mutta ainakin todella yritin, Goss sanoo.

Kenny Goss ja George Michael vuonna 2009 (kuva: AOP)

Daily Mail kirjoittaa, että pariskunnan eron syynä olivat osittain huumeongelmat ja alkoholismi, joista molemmat heistä kärsivät. Michael joutui poliisin kanssa tekemisiin kannabiksen hallussapidon ja päihtyneenä ajamisen takia. Tulevassa James Gavinin kirjoittamassa tähden elämäkertakirjassa väitetään Mirrorin mukaan, että Michaelin viimeiset vuodet olivat hyvin tuhoisat. Michaelin kerrotaan kuolleen ”yksinäisenä ja rikkinäisenä” ja hänen väitetään käyttäneen paljon huumausaineita, kuten metamfetamiinista jalostettua kristallia ja kokaiinia. Miehen kerrotaan käyttäneen huumeita turruttaakseen tunteensa. Michael kärsi elämänsä aikana masennuksesta, josta hän puhui julkisesti.

Ex-miesystävä Kenny Goss kertoo Piers Morganin haastattelussa myös, että George Michael kärsi suurista epävarmuuksista ulkonäköään koskien.

- Hänellä ei tainnut olla hetkeäkään, että hän olisi ajatellut olevansa hyvännäköinen. Yritin kertoa hänelle, että hän on komea ja kehua hänen näyttävän hyvältä, Goss sanoo.

Lue myös: Poptähti George Michaelin kuolemalla sydäntäsärkevä seuraus - saa kyyneleet silmiin

Lähteet: Metro, Daily Mail, Mirror, People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat