Kuva: All Over Press

Elton Johnille buuattiin jäähyväiskiertueella - vitsi oli liikaa Sunderlandin yleisölle

22.06.2022 10:15 - Riia Frost

Vaikka moni pahoittikin mielensä Johnin vitsistä ja buuasi idolilleen, keikan jälkeen Twitter kuitenkin täyttyi ylistysviesteistä.

Legendaarinen laulaja-lauluntekijä Elton John, 75, on tällä hetkellä Farewell Yellow Brick Road -jäähyväiskiertueellaan ja hän esiintyi Englannin kaupungissa Sunderlandissa. John esiintyi Sunderlandin Stadium of Light -areenalla 19. kesäkuuta.

John mainitsi, että hän oli esiintynyt aktiivisesti Sunderlandin naapuristadionilla Newcastlen City Hallissa 1970- ja 1980-luvuilla. Muusikko sai vitsinsä jälkeen koko areenan buuaukset niskaansa, kun yleisö ei arvostanut vitsiä vihatusta naapuristaan. John näki yleisön reagoinnin huvittavana ja jatkoi vitsiään.

- Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin soittaa siellä, koska Sunderlandissa ei ollut siihen aikaan omaa stadionia, John totesi.

Buuauksien jälkeen John sai yleisön jälleen puolelleen, kun hän puhui viimeisestä kiertueestaan, kiitti yleisöä kuluneista vuosista ja aloitti pianon soittamisen. Vaikka moni pahoittikin mielensä Johnin vitsistä ja buuasi idolilleen, keikan jälkeen Twitter kuitenkin täyttyi ylistysviesteistä.

”Menin katsomaan Elton Johnin jäähyväiskonserttia Sunderlandiin. Ajattelin vain, että ilta oli uskomaton ja taianomainen ja se pisti hymyn huulilleni. Se oli paras ilta ikinä, enkä ikinä unohtaisi sitä”, yksi kirjoittaa.

"Mikä upea esitys. Hän on 75-vuotias ja hänellä on edelleen kyky tallella”, toinen kommentoi.

John ei ole toistaiseksi kommentoinut tapahtunutta lainkaan. Legenda jatkaa kiertuettaan vielä Bristoliin, Lontooseen, Swanseaan, Corkiin ja Wafordiin. Kyseisen kiertueen on määrä olla artistin viimeinen, sillä muusikko on suunnitellut jäävänsä eläkkeelle sen jälkeen.

Videon koko tilanteesta voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Elton John nähtiin pyörätuolissa - nyt legenda kommentoi terveydentilaansa

Lue myös: Elton Johnin Suomen konsertit on peruttu - uutta päivämäärää ei pystytty löytämään

Lähteet: Mirror

Kilpailut

Uusimmat