Kuva: All Over Press

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger saivat toisen lapsen - "Olemme siunattuja ja kiitollisia"

23.05.2022 10:45 - Riia Frost

Arnold Schwarzeneggerista tuli jälleen isoisä.

Kirjailija Katherine Schwarzenegger, 32, ilmoitti Instagram-julkaisussaan, että he ovat hänen aviomiehensä näyttelijä Chris Prattin, 42, kanssa saaneet toisen lapsensa. Uusi perheenlisäys syntyi lauantaina 21. toukokuuta ja lapselle on jo nimi valittuna.

”Olemme niin innoissamme, kun saamme ilmoittaa toisen lapsemme, Eloise Christina Schwarzenegger Prattin, syntymästä. Olemme siunattuja ja kiitollisia”, aviopari kirjoittaa Schwarzeneggerin julkaisussa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Kuvassa ei näy lainkaan Eloisea, ja kirjailija on aikaisemmin sanonut suoraan, ettei koskaan aiokaan näyttää lastensa kasvoja julkisuudessa.

- Minulle ja aviomiehelleni on erittäin tärkeää antaa lapsillemme mahdollisuus yksityisyyteen, ja siksi emme välttämättä näytä heitä paljoa somessa, Schwarzenegger kertoi Today-ohjelmassa vuonna 2021.

Kirjailija kertoi myös, että tunnetun näyttelijän Arnold Schwarzeneggerin, 74, tyttärenä hän tietää, miltä tuntuu elää valokeilassa. Siksi hän onkin kiitollinen siitä, että hänen vanhempansa antoivat lapsilleen valinnanvapauden sen suhteen, miten paljon he haluaisivat olla julkisuudessa.

- Minä ja sisarukseni saimme elää omina itsenämme, rakentaa omat identiteettimme ja valita, kun olimme valmiita, että miten paljon haluamme olla julkisuudessa. Ja mielestäni se oli uskomaton lahja, jonka me saimme, Schwarzenegger lisäsi.

Pratt ja Schwarzenegger menivät naimisiin kesällä 2019. Pariskunnan esikoislapsi Lyla Maria Schwarzenegger Pratt syntyi elokuussa 2020. Prattilla on jo entuudestaan 9-vuotias poika Jack yhdessä Scary Movie -elokuvasarjan tähden Anna Farisin kanssa.

Kirjailija Katherine Schwarzenegger on näyttelijä Arnold Schwarzeneggerin tytär. (kuva: AOP)

Lue myös: Arnold Schwarzenegger jälleen isoisäksi - Marvel-tähti ja Schwarzeneggerin tytär odottavat lasta

Lue myös: Chris Pratt paljasti avioliittonsa salaisuuden - ota fiksusta neuvosta oppia

Lähteet: People, USA Today

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat