Kuva: AOP / EPA-EFE

Adele muutti kumppaninsa kanssa yhteen - julkaisi kuvan, jossa pariskunta seisoo kartanon edessä

12.05.2022 21:15 - Riia Frost

Pariskunta virallisti suhteensa Instagramissa syyskuussa 2021.

Maailmanluokan laulaja Adele, 34, ja urheiluagentti Rich Paul, 40, vievät parisuhteensa uudelle tasolle, kun pariskunta virallisti muuttaneensa yhteen. Adele ilmoittaa asiasta Instagram-julkaisussaan, jossa laulaja näyttää kuvan uudesta asunnostaan, jonka ulkopuolella pariskunta seisoo. Kyseisessä kuvassa Adele vilkuttaa kameraan samalla, kun Paul näyttää kotiavaimia merkiksi yhteenmuuttamisesta.

Kyseinen talo muistuttaa hyvin paljon samaa Sylvester Stallonen kartanoa, jonka Adele osti noin 51 miljoonalla eurolla alkuvuodesta.

”Aika lentää”, Adele kirjoittaa muun muassa pusu-emojia hyödyntäen.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Artisti näyttää samassa julkaisussaan usean kuvan. Esimerkiksi yhdessä kuvassa Paul suutelee Adelea keikkapaikan takahuoneessa ja toisessa taas pariskunta katsoo yhdessä peliä ulkona. Hollywood Life -julkaisun mukaan kyseisten kuvien on tarkoitus kuvastaa pariskunnan yhteistä taivalta.

Joulukuussa 2021 lähde kertoi, että Adele ja Paul ovat täydelliset toisilleen, ja että he täydentävät toisiaan erinomaisesti.

- Kaikki, ketkä tuntevat Adelen tietävät, että se vaatii tasavertaisesti vahvan miehen, jotta edes saisi artistin kiinnostumaan hänestä. Mutta se on aika pitkälti sitä, mitä Rich juuri on. Moni ei saata tietää häntä, koska hän on aina ollut kulisseissa, mutta hän on vaikutusvaltainen mies omassa jutussaan sekä osaa kantaa itsensä hyvin, lähde kertoi.

- Adele nauttii siitä, että hänellä on rinnallaan mies, joka on yhtä dominoiva kuin hän itse. He saattavat vaikuttaa epätavalliselta pariskunnalta, mutta todellisuudessa he täydentävät toisiaan hyvin ja parin välillä on mahtava kemia, lähde lisää.

Glamour-julkaisun mukaan Adele erosi Simon Koneckista vuonna 2019 kahdeksan vuoden yhdessäolon jälkeen. Heillä on yksi yhteinen lapsi Angelo James, joka syntyi vuonna 2012. Adele ja Paul nähtiin ensimmäistä kertaa yhdessä kesällä 2021, kun he olivat katsomassa yleisössä NBA-finaalipeliä. Pariskunta virallisti suhteensa Instagramissa syyskuussa 2021.

Adele ja Rich Paul. (kuva: AOP)

Lue myös: Adele osti Sylvester Stallonen ökykartanon "pilkkahintaan" - katso kuvat hulppeasta talosta

Lue myös: Adele kahmi palkintoja Brit Awards -gaalassa – haluaa omistaa palkintonsa erityiselle henkilölle

Lähteet: Hollywood Life, Glamour

Kilpailut

Uusimmat