Kuva: AOP / EPA-EFE

Madonnan somejulkaisu hämmentää faneja: "Et näyttänyt tuolta viime yönä"

02.05.2022 18:45 - Riia Frost

Osa faneista ihmettelee Madonnan julkaisemia kuvia, jotka vaikuttavat yleisön mielestä ylimuokatuilta, eivätkä vastaa sitä, miltä tähti todellisuudessa näytti lavalla.

Pop-laulaja Madonna, 63, esiintyi Medellínissä Kolumbiassa sunnuntaina 1. toukokuuta ja hänen keikallaan vieraili myös paikallinen tähti Maluma, 28. Seuraavana päivänä Madonna kiitti fanejaan keikasta Instagram-julkaisussaan, jossa nähdään kuvasarja illan esityksestä ja sen tunnelmista.

”Viime yö oli täyttä tulta Medellinissä Maluman kanssa! Kiitos kaikille ja suukkoja”, Madonna kirjoittaa liekki- ja pusuemojeita käyttäen.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Pop-tähti on tähän mennessä saanut monilta faneiltaan ylistystä upeasta keikasta, mutta osa taas kokee Madonnan julkaisun hämmentävänä. Pettyneet fanit eivät suinkaan moiti idolinsa kiitosviestiä, vaan ihmettelevät Madonnan julkaisemia kuvia, jotka vaikuttavat yleisön mielestä ylimuokatuilta, eivätkä vastaa sitä, miltä tähti todellisuudessa näytti lavalla.

”Valheita, valheita ja lisää valheita. Et näyttänyt tuolta viime yönä! Toit meille, faneillesi, pettymyksen. Ole kiltti ja kokoa itsesi”, yksi toteaa.

”Photoshopin kuningatar”, toinen kirjoittaa.

”Et näytä tältä”, kolmas sanoi käyttäen nauruhymiötä lopussa.

Moni fani puolustaa idoliaan kehumalla Madonnan esitystä ja ulkonäköä, mutta pettyneet henkilöt eivät pelkää osoittaa olevansa asiasta eri mieltä.

”Olette sokeita”, yksi väittää.

”Me taisimme nähdä eri esitykset”, toinen kritisoi.

Osa pettyneistä faneista jopa väittää Madonnan näyttävän erilaiselta verrattuna hänen edellisen päivän videojulkaisuun Instagramissa. Kyseisessä videossa Madonna on matkalla keikalleen ja näyttää jopa materiaalia kenraaliharjoituksistaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Moni jopa kokee Madonnan esityksen olleen suuri pettymys ja koki, ettei laulaja antanut kaikkeaan keikallaan.

”Yksi hänen surkeimmista esityksistään”, yksi toteaa.

”Ensi kerralla meidän täytyy nähdä sinut esiintymässä 100 prosenttisessa harjoitustilassa. Ikävöimme sitä perfektionistia”, toinen sanoo.

”Olen ollut fani jo pitkään, mutta kieltäydyn olemasta epärehellinen, koska Madonna osoitti hänen suorituskykynsä olevan vakavassa laskussa. Jos välitätte hänestä ja huomaatte tämän myös, niin hänen taustatiiminsä ja perheensä täytyy astua esiin ja lopettaa nämä kauhean kiusalliset ja julkiset esitykset”, kolmas kehottaa.

Madonna tunnetaan yleisesti suorasanaisena ja äkkipikaisena artistina, joka sanoo heti, jos jokin asia tai henkilö ei miellytä häntä. Madonna on ennenkin saanut kritiikkiä nuorekkaista kuvistaan ja hän vastasi niihin viime helmikuussa Instagram-tarinoissaan.

”Olen varma, ettei otsassani lue ”tyhmä””, palkittu laulaja totesi tarinassaan, jossa hän poseerasi vakava ilme kasvoillaan.

”Älkää v*ttuilko minulle”, tähti kirjoitti toisessa julkaisussaan.

Madonna ei ole toistaiseksi kommentoinut faniensa kritiikkiä.

Madonna ja Maluma esiintyivät yhdessä pop-kuningattaren keikalla Medellínissä. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Erosiko Madonna nuoresta kumppanistaan? Lähde väittää lähipiirin tietävän eron syyn

Lue myös: Madonnan tytär paljastaa kainalokarvansa Calvin Kleinin uudessa mainoskampanjassa - osa kritisoi

Lähteet: Instagram

Kilpailut

Uusimmat