Kuva: AOP

Britney Spearsin puoliso Sam Asghari kommentoi raskausuutista - "Olen aina odottanut isäksi tulemista"

12.04.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Sam Asghari tulee isäksi ensimmäistä kertaa.

Poptähti Britney Spears, 40, kertoi Instagram-julkaisussaan olevansa raskaana. Lapsen isä on naisen puoliso näyttelijä Sam Asghari, 28. Spears kertoi pudottaneensa painoaan ja ihmetelleensä, kun kilot tulivatkin takaisin. Tästä syystä nainen päätti tehdä raskaustestin, joka oli positiivinen.

Nyt myös Asghari on kommentoinut uutista omassa Instagram-päivityksessään. Kyseessä on miehen ensimmäinen lapsi.

”Avioliitto ja lapset ovat luonnollinen osa vahvaa parisuhdetta, jossa vallitsee rakkaus ja kunnioitus. Olen aina odottanut isäksi tulemista, enkä suhtaudu siihen kevyesti. Se on kaikkein tärkein työ, mitä tulen koskaan tekemään”, Asghari kirjoittaa.

Miehen päivityksen näet alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Spears on viitannut Asghariin aviomiehenään useassa Instagram-päivityksessä. Ei kuitenkaan ole tiedossa, onko pari mennyt virallisesti naimisiin.

Sekä Spears että Asghari ovat aiemmin ilmaisseet halunsa perustaa perhe yhdessä. Spearsilla on kaksi lasta, 16-vuotias Sean Preston ja 15-vuotias Jayden, aiemmasta liitosta Kevin Federlinen kanssa.

Spears vapautui viime marraskuussa holhoussuhteen alaisuudesta. 13 vuoden ajan Spears ei itse saanut hallita henkilökohtaisen elämänsä ja taloudenpitonsa asioita, ja suurimman osan ajasta naisen isä Jamie Spears oli päätäntävallassa. Spears kertoi oikeuden kuulemisessa, että hänen holhoajansa eivät esimerkiksi antaneet hänen poistaa ehkäisymenetelmänä käyttämäänsä kierukkaa, koska hänen ei haluttu tulevan raskaaksi. 

Spears ja Asghari tapasivat toisensa vuonna 2016 Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Pari meni kihloihin viime syyskuussa.

Lue myös: Britney Spears on raskaana - ensimmäinen yhteinen lapsi puolisonsa kanssa

Lue myös: Britney Spears syyttää jälleen perhettään somessa: "Sydämeni ja sieluni pohjasta, haistakaa paska"

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat