Kuva: AOP

Britney Spears perustelee eksänsä ilmiantamisen somessa - "En ole koskaan saanut ilmaista itseäni"

05.04.2022 12:15 - Riia Frost

Britney Spears väitti aikaisemmassa Instagram-julkaisussaan hänen perheenjäsenien ja eksänsä käyttäneen muusikkoa hyväksi huomion ja suosion takia.

Pop-tähti Britney Spears, 40, kertoi viime viikolla Instagram-tilillään kokemastaan väärinkohtelusta holhouksensa aikana ja ilmiantoi äitinsä Lynne Spearsin, 66, siskonsa Jamie Lynn Spearsin, 30, sekä eksänsä, jota epäillään laulaja Justin Timberlakeksi, 41. Muusikko väitti julkaisussaan kyseisten perheenjäsenien vain työskennelleen kirjojensa parissa, kun Spears olisi tarvinnut heitä eniten, sekä hänen eksänsä lailla käyttäneen artistia hyväkseen vain suosion ja huomion takia.

Hollywood Life -julkaisun mukaan Spears perustelee Instagram-tilillään hänen paljastavansa kokemaansa vääryyttä, koska artisti on tällä hetkellä kirjoittamassa kirjaa hänen menneisyydestään. Aiemmin useat mediat uutisoivat Spearsin allekirjoittaneen yli 13 miljoonan euron arvoisen sopimuksen elämänkertansa kirjottamisesta ja nyt Spears viimeinkin vahvistaa väitteen julkaisussaan.

”Kirjoitan kirjaa tällä hetkellä ja se on itse asiassa hyvin parantavaa ja terapeuttista. On myös erittäin vaikeaa tuoda menneisyyteni tapahtumia esille, koska en ole koskaan saanut ilmaista itseäni”, Spears perustelee.

"Voin vain kuvitella, miten lapselliselta kuulostan, mutta olin erittäin nuori noiden tapahtumien aikaan ja käsittelen niitä nyt. Se varmasti kuulostaa epäolennaiselta monille ja tiedostan sen täysin”, Spears lisää.

Muusikko myös kertoo hänen kohdanneensa menneisyytensä niinsanotusti ”älyllisellä lähestymistavalla”, kuten artisti väittää Timerlaken kunnioitettavasti tehneen. Timberlaken tiedetään vuonna 2021 pyytäneen julkisesti anteeksi Spearsiltä käytöstään heidän parisuhteen aikana ja sen jälkeen sekä osoitti samana vuonna tukevansa eksäänsä holhouskiistassa.

”Vaikka häntä (Timberlakea) ei koskaan kiusattu tai uhkailtu perheensä toimesta, hän käytti tilaisuuden pahoitella 20 vuotta myöhemmin. Ajoitus on kaikki kaikessa ja hyvä ajoitus on ämmä! Joka tapauksessa, halusin ihmisten vain tietävän, että välitän ja olen hyvin pahoillani”, Spears kirjoittaa.

Artisti myös väittää julkaisussaan hänen äitinsä ja siskonsa käyttäneen myös älyllistä lähestymistapaa kirjoittamalla omat kirjansa, kun laulaja itse ei edes kyennyt hakemaan kahvia tai ajamaan autoa.

”En ole sellainen henkilö, joka tuo esiin epämukavia keskusteluja, koska se ei ole kunnioitettavaa”, Spears kirjoittaa

Pop-tähti myös painottaa, ettei ole 13 vuotta kestäneen holhouksen aikana tuntenut itseään kuulluksi ja perustelee myös tällä tekonsa.

”Olen todella pahoillani, jos olen loukannut ketään kirjoittamalla näistä tarinoista. Mutta ihan yhtä lailla, kun siskoni saa laillisesti käyttää nimeäni 200 kertaa kirjassaan ja itkeä tv:ssä, niin myös minulla on oikeus jakaa pari kohtaa Instagramissa”, Spears toteaa julkaisunsa lopuksi.

Britney Spears on viime aikoina puhunut avoimesti elämänsä vaikeista ajoista Instagram-tilillään. (kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spears paljastaa häntä suosion vuoksi hyväksikäyttäneet henkilöt - mainitsee myös eksänsä

Lue myös: Britney Spears myöntää harkinneensa rintaimplantteja - huono kokemus klinikalla muutti mielen

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat