Kuva: AOP

David Beckham antoi Instagram-tilinsä ukrainalaisen lääkärin käyttöön - "Teemme kaikkemme"

22.03.2022 15:15 - Lauri Kujanpää

Beckham halusi antaa näkyvyyden sille, kuinka kauheissa olosuhteissa ukrainalaiset hoitajat ja lääkärit työskentelevät auttaakseen muita.

Ex-jalkapalloilija ja supertähti David Beckham, 46, halusi tehdä hyvää ja antoi oma Instagram-tilinsä ukrainalaisen synnytyslääkärin Irynan käyttöön.

Tietojen mukaan Iryna julkaisi Beckhamin yli 70 miljoonalle erilaisia tarinoita siitä, millaista lääkäreiden ja hoitajien työ on, kun sota Ukrainassa jatkuu. Esimerkiksi hoitohenkilökunta ja raskaana olevat äidit täytyi siirtää kellariin turvaan paikallisessa synnytyssairaalassa.

- Sodan ensimmäisenä päivänä kaikki raskaana olevat äidit evakuoitiin kellariin. Ne ensimmäiset kolme tuntia olivat pelottavia. Emme voineet tuoda niitä vauvoja, jotka tarvitsivat elämää pelastavia koneita, Iryna kertoi eräällä videolla CNN:n mukaan ja esitteli samalla, kuinka lääkärit ja hoitajat työskentelevät vuorokauden ympäri hädän keskellä.

- Teemme kaikkemme auttaaksemme, Iryna jatkoi.

Beckham on Unicefin lähettiläs ja mies toivookin seuraajiltaan, että nämä lahjoittaisivat rahaa kaikille sodasta kärsiville ukrainalaisille.

Alla olevalla Beckham kertoo tilanteesta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Mila Kunis ja Ashton Kutcher keräsivät 30 miljoonaa euroa ukrainalaisten hyväksi muutamassa viikossa

Lue myös: Benedict Cumberbatch haluaa majoittaa Ukrainan pakolaisia kotiinsa: "Jokaisen on tehtävä kaikkensa"

Lue myös: Yle: Sodan vaikutukset voivat pian näkyä lautasellasi - yllättäen ei pelkästään negatiivinen asia

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat