Kuva: AOP

Sara Sieppi piti taivutella uutuusohjelmaan, jonka rankkuus yllätti täysin: "Kerkesin jo peruakin"

10.01.2022 15:45 - Minttu Tikkanen

Sara Sieppi ei halunnut valmistautua katsomalla muiden maiden versioita ennakkoon.

Sara Sieppi, 30, kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että osallistuminen uutuusohjelma Olen julkkis... Päästäkää minut pois! -kuvauksiin ei ollut lainkaan sellaista kuin hän oli kuvitellut. Hän kuvailee reissua ikimuistoiseksi, hulluksi, haastavaksi ja rankaksi. Ohjelmassa julkisuudesta tutut henkilöt lähtevät viidakkoon, keskelle ei mitään haastamaan itseään erilaisissa tehtävissä.

- Lähdin mielentilalla, että haluan loman omasta elämästäni, Sieppi kuvailee.

Irroittautuminen omasta elämästä se tosiaankin myös oli, mutta ei suinkaan rentouttavalla tavalla, kuten Sieppi oli kuvitellut. Sieppi kertoo, että ei tehnyt minkäänlaista valmistautumista ennen viidakkoon lähtöä, eikä halunnut esimerkiksi katsoa ennakkoon muiden maiden versioita formaatista. Hän yllättyi muun muassa siitä, kuinka tiukasti rajatulla alueella suuren osan ajasta joutui viettämään.

- Kyllä odotin, että ohjelma on rankka, mutta rankkuus yllätti paljon. Saattoi olla kolmekin päivää, ettei leiristä päässyt mihinkään, Sieppi myöntää. 

Kilpailijat kohtaavat pelkojaan erilaisissa tehtävissä. Siepille vaikeinta oli kuitenkin tehtävien sijaan kaikki se aika, joka virikkeettömässä ympäristössä jäi pelkkään ajatteluun ja itsensä kanssa olemiseen.

- Se oli seikkailu omaan päähän, Sieppi kuvailee.

Matkasta jäi Siepille ehdottomasti oivallus siitä, miten paljon hän arvostaa juuri niitä arkirutiineja, joista koki matkaan lähtiessä tarvitsevansa irtioton. 

- Arkirutiinit ovat maailman paras asia. Sen ymmärsi siellä. Ne on ottanut itsestään selvyytenä. Osaa nauttia tästä, mitä on. Ihan eri tavalla arvostaa, mitä tekee ja miten tärkeä oma elämä kuitenkin on. Monta vuotta on vain painettu eteenpäin ja suoritettu, Sieppi kertoo.

Lue myös: Esko Eerikäinen kieltäytyi neljä kertaa kutsusta uutuusrealityyn - "Pelotti tosi paljon"

Lue myös: Pekka Haavisto varoitteli Antonio Floresia lähtemästä mukaan uutuusohjelmaan - Flores paljastaa syyt

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat